Valokuvaaja ikuisti kaikenlaisia naisvartaloita: Kehoilla on tarinansa

04.05.2015 10:18 - Anna Hopi

Lehdissä nähdään photoshopattuja naiskehoja. Valokuvaaja Jade Bell halusi ottaa aidoista, kauniista naisista kuvia. Otoksissa kehot ovat juuri sellaisia kuin ne ovat.

Valokuvaaja Jade Bell kerää tällä hetkellä rahaa You Are Beautiful -sivustolle. Hän kuvaa sivustoa uudeksi media-alustaksi, jossa naisvalokuvaajat voivat esitellä käsittelemättömiä kuvia ja tarinoita oikeilta naisilta. Sivustolla naiset kertovat itse elämästään ja suhteestaan kehoonsa.

Bell on aiemmin pitänyt A Beautiful Body -sivustoa. Hän toivoo uudesta sivustosta samanlaista myötätuntoista yhteisöä kuin mitä aikaisempi sivusto on ollut.

- Niin monet naiset tuntevat olevansa yksin, ettei heillä ole tukea käsitellä muuttuvaa kehoaan. Monet kokevat raskauksia, keskemenoja, syömishäiriöitä, masennusta, painonnousua, painonpudotusta, syöpää, sairautta ja onnettomuuksia, kertoi Bell Huffington Post -lehdelle.

Videolla esitellään kymmeniä upeita kuvia naisista, jotka ovat jokainen ainutlaatuisia omassa kehossaan ja kauneudessaan.

Katso video alta.

 

Lähde: Huffington Post.

Kilpailut

Uusimmat