Mitä kätesi kertovat? Sydämen viiva paljastaa miten suhtaudut rakkauteen

19.05.2015 10:51 - Anna Hopi

Kädestä katsominen on vanha taito, jota on harrastettu jo vuosituhansien ajan. Usein ennustajan mielenkiinto menee käsien muodon lisäksi niissä esiintyviin viivoihin.

Sydämen viiva on eräs kädestä löytyvä luontainen kuvio. Se on kämmenelläsi oleva ylin viiva. Sinun kannattaa tutkia dominoivaa kättäsi, jolla kirjoitat päivittäin.

Katso kuvat alhaalta, millaisessa asennossa sinun sydämen viivasi kämmennelläsi on ja lue sitten kuvaukset alta.

A) Jos sydämen viivasi alkaa keskisormesi alta, olet johtajaluonne. Olet kunnianhimoinen, itsenäinen, älykäs ja sinulla on kyky tehdä päätöksiä. Et ole kovin herkkä ja saatat joskus olla kylmä toisia kohtaan. Nautit yksinolosta. Sinusta saa itselleen lojaalin ja oikean ystävän. Olet hyvin intohimoinen ihminen, kun päästät ihmiset lähellesi.

B) Jos sydämen viivasi alkaa keskisormen ja etusormen välistä, olet ajattelevainen ja kiltti ihminen. Epäröit ja olet varuillasi ihmisten suhteen varsinkin uusien tuttavuuksien kanssa. Sinun ei ole helppoa luottaa uusiin ihmisiin, vaikka ihmiset usein luottavat sinuun samantien. Käytät tervettä järkeäsi päätösten kanssa ja mietit miinukset ja plussat ennen kuin säntään mihinkään uuteen. Sinulla on paljon ystäviä kaikenlaisista taustoista.

C) Jos sydämen viivasi menee koko käden yli ja kääntyy ylöspäin, annat usein kaikkesi ihmissuhteisiin. Rakastat koko sydämestäsi, pistät perheesi ja kumppanisi kaiken muun yli ja haluat tehdä heidät onnellisiksi. Ihmiset rakastavat seuraasi. Sinussa on lämpöä, joka saa ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi seurassasi.

D) Jos sydämen viivasi menee koko käden yli ja kääntyy lopussa alaspäin, olet ihminen, joka ei rakastu helposti. Haluat olla sellaisen ihmisen kanssa, joka koskettaa sinua sydäntä, mieltä, kehoa ja sielua myöten. Et tyydy vähempään. Kun rakastut, rakastut kovaa ja syvästi. Ystäväsi kääntyvät usein puoleesi neuvoa etsien.

Lähde: Wicca Teachings.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat