Herkullisin aamiainen? Kotiin voi nyt tilata paidattoman sämpylämiehen

21.05.2015 09:39 - Anna Hopi

Tanskassa uusin villitys on raamikkaalla vartalolla varusteltu aamiaissämpylöitä leipova mies, joka viihdyttää asiakastaan esimerkiksi soittamalla kitaraa.

Haluatko aamupalaasi lisäsäpinää? Tanskassa kehitetty konsepti tuo paikalle myös samalla puolialastoman miehen. Morgenbollefyr eli aamiaissämpylämies tulee paikalle tilauksesta leivontatarvikkeiden kanssa ja tekaisee taikinan keittiössä - ilman paitaa tietenkin.

Sämpylämies heittää keikkansa 1200 kruunin eli 160 tuntitaksalla. Viihdepaketti sisältää 20 minuuttia sämpylöiden esivalmistelua ja taikinan vaivaamista, 20 minuuttia paistoa ja aamiaispöydän kattamista ja 20 minuuttia hauskaa aamiaisseuraa. Kitaransoitto on tuolloin mahdollinen viihdyke.

 Morgenbollefyr.dk-yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kolme miestä, mukaanlukien idean isä John Elliot Zoff.

- Raja innovatiivisen elämystaikurin ja parittajan välillä on hiuksenhieno, joten tässä täytyy olla tiettyjä sääntöjä, Zoff nauraa tanskalaislehti Dagensin haastattelussa.

Mies painottaa, ettei yrityksen toiminta liity millään tavalla seksiin. Zoffin mielestä aamiaissämpylämiehen palvelu sopii esimerkiksi polttariohjelmaksi 8-10 hengelle. Palvelua on syytetty muun muassa seksismistä.

Lue lisää täältä.

Lähde: Dagens.dk.

Kilpailut

Uusimmat