Anna: Jari "Bull" Mentula löysi kaunottarensa - tällainen viileä kehonrakentaja on suhteessa!

22.05.2015 15:37 - Anna Hopi

TV:n dieettiohjelmista Juttu Gustafsbergin aisaparina tuttu kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula on tosielämässä muutakin kuin vähäpuheinen mörrimöykky,

39-vuotias mies asuu Tampereen Vuoreksessa yhdessä avopuolisonsa Maruzella Vaalikiven kanssa. Jari "Bull" Mentula on totuttu näkymään televisiossa miesten miehenä, joka murahtelee dieettiohjelmissa tuomioitaan laihduttajien tilanteesta. Kotona hän on rennompi ilmestys.

Nukkemaisen siro ja tiimalasivartaloinen puoliso kehuu Mentulaa hyväksi kumppaniksi.

- Bull on semmoinen härkä, kovapäinen ja koppava. Jari puolestaan on huomaavainen ja lämmin, kuvaili Maruzella miestään.

Parin tapaaminen ei ollut äkkirakastuminen. Jari Mentula pani jo seitsemän vuotta sittren salilla merkillä kauniin tummahiuksisen naisen, mutta yhteys syntyi vasta, kun tämä halusi mieheltä apua treeniohjelman rakentamiseen. Vaalikivi halusi osallistua jonakin päivänä fittness-kisoihin.

Pari ei voi treenata yhdessä, koska salilla Jarista sukeutuu Bull, joka keskittyy vain treeniin. Liikunnasta ei tingitä, vaikka presidentti olisi tulossa vierailulle. Tulokset ovatkin huikeat, sillä miehen hauis on paksumpi kuin Maru-puolison vyötärö. Kroppaa ei saisi aikaiseksi ilman tiivistä monen vuoden treeniä ja tiukkaa itsekuria.

Monelle voi tulla yllätyksenä myös se, että Mentula on ollut poikamiesaikoinaan erittäin siisti. Maruzellan tytär Ronja onkin ollut eräänlainen pieni pyörremyrsky miehen elämässä, jota hän on yrittänyt opettaa tavoille. Mentula kertoo, että on halunnut joustaa asunnon siisteydessä lapsen takia.

Lähde: Anna.

 

Kilpailut

Uusimmat