Lauri Tilkanen tekee uuden aluevaltauksen - työstää musiikkia!

25.05.2015 15:26 - Anna Hopi

Ensirakastajan rooleistaan tunnettu Lauri Tilkanen nähdään seuraavaksi Kätilö-elokuvassa.

Tilkasen mukaan omia elokuvia on aina vaikea katsoa.

- Olin olkapääleikkauksessa ja kävin seuraavana aamuna katsomassa elokuvan. Täytyy sanoa, että osa keskittymisestä meni vähän ohi sen myötä. Ensimmäisellä katsomiskerralla ei välttämättä pysty muutenkaan keskittymään kokonaisuuteen, kertoi Lauri Tilkanen Iskelmälle.

Tilkasen mukaan olkapääleikkauksen syy oli vanha vamma, jonka vuoksi olkapäätä täytyi operoida. Mies on viettänyt pari kuukautta sairaslomalla.

- Nyt kaikki on kondiksessa!

Kätilö-elokuva kertoo Lapin sodasta ja natsi-Saksan yhteyksissä Suomessa. Se on myös koskettava rakkaustarina.

- Valmiin lopputuloksen näkemisestä tulee aina hyvä fiilis. Antti Jokinen tarjosi roolia, se oli mahtavaa. Olin lukenut Kätilö-romaanin ja tykkäsin siitä todella paljon. Olin innostunut roolista, kertoi mies.

- Kokonaisuutena kuvausjakso oli osittain aika rankka. Aihe on rankka ja siihen valmistautuminen oli oma lukunsa. En ollut aiemmin tehnyt Jokisen kanssa töitä ja siitä jäi hyvä mieli. Krista Kososenkaan kanssa en ole aiemmin näytellyt yhdessä - koko porukalla oli hauska tehdä töitä.

Fanit saattavat yllättyä siitä, että mies on käynnistänyt myös musiikkiprojektin.

- Olen aloitellut projektia, josta kuullaan myöhemmin lisää. Ei pysty olemaan paikallaan sairaslomalla, vaan pitää mennä eteenpäin. Luvassa on vääristynyttä iskelmää!

Lue täältä lisää Kätilö-elokuvasta ja katso elokuvan traileri.

Kilpailut

Uusimmat