Kauniit ja rohkeat -tähti Hollywoodin ulkonäköpaineista: "En näytä samalta kuin muut"

16.06.2015 14:09 - Anna Hopi

Karla Mosley nähdään Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Maya Avantin roolissa.

Karla Mosleyn hahmon on sarjan aikana nähty riiaavan Jacob Youngin näyttelemään Rick Forresteria. Miten tähtien kemia pelasi keskenään?

- Inhoan häntä, no ei, vitsailen. Hän on niitä ihmisiä, joiden kanssa tulee toimeen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Meillä on kuvauksissa hauskaa, mutta pystymme myös tukemaan toisiamme tunnekohtauksissa, hänen kanssaan on hauska työskennellä, kertoi Mosley Iskelmälle.

Mosleylle saippuatähden ura ei ollut koskaan unelmissa tai suunnitelmissa.

- Katsoin pienenä saippuaoopperoita äitini kanssa, mutta en todellakaan nähnyt tätä tulevaksi. Olen ollut todella avoin urani suhteen ja ottanut vastaan sen, mitä on tullut eteen. Olen onnellinen siitä, että sain roolin, koska Kauniita ja rohkeita on ollut hauska tehdä, kertoi nainen.

- En katsonut sarjaa lapsena, koska äitini halusi katsoa toista kanavaa. Olen sittemmin jäänyt täysin koukkoon. Rakastan Quinn-hahmoa, hän on aivan hullu. Varsinkin kun Mayalla oli paljon pulmia Carolinen kanssa, halusin ottaa oppia häneltä.

Tähdellä on ollut hauskaa näytellä Mayaa, koska hahmo on muuttunut paljon sarjan kuluessa.

- Maya oli aluksi viaton, hiomaton timantti, ja sitten hänestä tulikin aika armoton, koska hän halusi Rickin takaisin. Hän tekee mitä tahansa, jotta se onnistuisi ja sitä on ollut aika hauska näytellä. Hänessä on silti suloisuutta ja rakkautta, mutta hän ei anna periksi. Se on vaarallinen leikki!

Tunnistetuksi tuleminen on Karla Mosleylle arkipäivää. Kadulla Los Angelesissa ihmiset pysäyttävät ja hänelle aletaan jutella jopa lentokentällä.

- Kun matkustan, ihmiset pysähtyvät juttelemaan. Rakastan sitä. Kauniit ja rohkeat on hieno ohjelma, koska olemme sitä kautta ihmisten elämässä joka päivä. Se on jatkunut monien vuosien ajan. Pidämme siitä, että ihmiset juttelevat kanssamme. He puhuvat juonenkäänteistä, ja heillä todella on mielipiteitä!

Mosley myöntää, että hänen alallaan on jatkuva paine ulkonäön suhteen.

- Se todella on painostavaa. Kehon painoni vaihtelee, enkä näytä samalta kuin muut. Yritän pysyä terveenä ja hyvässä kunnossa. Tykkään olla ulkona ja syödä  terveellisesti sekä liikkua. Minun täytyy antaa itseni olla se, joka olen tässä kehossa. Uskoa, että se on kaunis. Eikä minun tarvitse näyttää samalta kuin muut näyttelijät. Se voi auttaa jotain muuta, että voin edustaa televisiossa tervettä, normaalikokoista naista.

Kilpailut

Uusimmat