Tapahtuma avoimen Suomen puolesta - Mukana nimekkäitä artisteja

28.07.2015 08:21 - Emma Ylistalo

Helsingin Kansalaistorilla järjestettävä Meillä on unelma -tilaisuus kerää paikalle nimekkäitä artisteja ja poliitikkoja.

- Minun Suomeni on sellainen, joka on avoin. Ja Suomihan on jo monikulttuurinen maa, sitä ei voi enää estää. Sen pitää ollakin ja Suomesta pitää antaa sellaista viestiä, että täällä vallitsee sellainen suvaitsevaisuuden ilmapiiri, Tuure Kilpeläinen kertoi syistään osallistua tapahtumaan.

Artisti haluaa muistuttaa, että vanhempien asenne tarttuu myös lapsiin.

- Sen takia on tärkeää antaa sitä kapulaa eteenpäin. Toivottavasti lapset ovat kansainvälisempiä ja suvaitsevaisempia automaattisesti. Mutta kyllähän lapsia opetetaan, sekä koulussa, että vanhemmat opettavat kotona tai saavat ympäristöstä oppeja, artisti pohti.

Helsingin Kansalaistorilla osoitetaan tiistaina 28. heinäkuuta klo 17 mieltä monikulttuurisen Suomen puolesta.

Kansalaistorin tapahtumassa esiintyvät Tuure Kilpeläisen lisäksi mm. Anna Puu, Anssi Kela, Jukka Poika ja Maija Villkumaa.

Meillä on unelma -niminen tilaisuus kerää paikalle myös paljon puhujia eri puolueista. Kansanedustajat Erkki Tuomioja, Paavo Arhinmäki, Eva Biaudet ja Ozan Yanar, Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen, kolumnisti Maryan Abdulkarim, Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkila sekä Helsingin kaupunginvaltuutettu  Fathbarde Hetemaj nähdään kaikki Kansalaistorilla.

 

Kilpailut

Uusimmat