Tapailetko vahvaa naista? 9 asiaa, jotka hän odottaa sinun tietävän

04.08.2015 11:02 - Nelly Tatti

Vahva nainen tietää, mitä haluaa. Oletko rakastunut tällaiseen itsensä tuntevaan leidiin?

Vahvalla, määrätietoisella naisella on yleensä selvät sävelet siitä, mitä hän elämältään haluaa, ja tähän tottakai kuuluu myös tietynlaiset vaatimukset parisuhteelta. Jos koet, että olet löytänyt vahvan naisen rinnallesi, on sinun syytä käydä läpi seuraavat asiat, joita odottaa parisuhteeltanne.

1. Hän ei aio pelata pelejä

Hän on suorapuheinen. Hän kertoo kyllä, jos hän on kiinnostunut sinusta. Hän ei myöskään halua sinun pelaavan pelejä kanssaan.

2. Hän haluaa määrätietoisen partnerin

Kenelle tahansa vahvalle ihmistyypille jahkailevat persoonat ovat rasite. Hän haluaa sinun tietävän mitä haluat, eikä hän aio odotella kauaa.

3. Oikeat keskustelut ovat hänelle elintärkeitä

Tällaiselta naiselta on turha odottaa turhanpäiväisiä juttuja ja juoruja. Hän pitää älyllisistä keskusteluista.

4. Hän haluaa molemminpuolista kunnioitusta

Nainen vaatii kunnioitusta itseään kohtaan, mutta tietää myös kunnioittaa muita ympärillä.

5. Hän pitää lupauksensa

Vahvat naiset eivät ole luovuttaja-tyyppejä. Jos hän päättää jotakin, hän myös tekee asiansa eteen mitä vain, jotta se toteutuu. Hän myös työntää sinua eteenpäin, jos kyseinen asia tuottaa sinulle ongelmia.

6. Hän haluaa partnerin, jolla on kunnianhimoa

Jos haluat pelata tietokonepelejä äitisi kellarissa, syödä pizzaa ja poltella pilveä koko päivän, niin olkoon. Hän kyllä kunnioittaa sinua, mutta älä kuvittelekaan, että sinulla olisi mitään mahdollisuuksia hänen kanssaan. Vahva nainen kaipaa rinnalleen miestä, jolta löytyy motivaatiota elämässä.

7. Hän odottaa uskollisuutta

Petä häntä omalla riskillä. Hän ei tule antamaan anteeksi ja seuraukset voivat olla katastrofaaliset.

8. Hän ei tahdo viettää jokaista iltaa kotona

Vahvatkin naiset voivat olla introvertteja, mutta se ei tarkoita sitä, että he haluaisivat leikkiä kotihiiriä joka ilta. Joskus on pakko päästä ulos tuulettumaan.

9. Hän odottaa sitoutumista loppuelämäksi

Kun hän sitoutuu kanssasi, hän myös uskoo sen olevan pitkäkestoista. Vahvat naiset eivät välttämättä hevillä suostu menemään suoraan naimisiin, mutta he aikovat silti antaa kaikkensa parisuhteelleen.

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat