Mies, haluatko romanttisiin hetkiin lisälämpöä? Kokeile kokata naiselle

16.08.2015 15:48 - Reija Saarinen

Hyvän ruoan jälkeen on parempi mieli.

Voiko nälällä todella olla vaikutusta naisen kiihottumiseen? Kyllä voi, näin ainakin väittää tuore tutkimus. Sen mukaan naiset reagoivat romantiikkaan täysin eri tavalla nälkäisinä kuin hyvin ravittuina.

Tutkimuksessa oli mukana 20 nuorta naista, joista puolet oli kokeillut pudottaa painoaan vähintään kaksi kertaa. Toinen puolisko sen sijaan ei ollut koskaan kokeillut mitään dieettiä.

Tutkimuksessa naisilla näytettiin romanttisia kuvia sekä neutraaleja kuvia ennen ja jälkeen syömisen. Havaittiin, että naiset reagoivat huomattavasti enemmän romanttisiin kuviin silloin, kun he olivat syöneet.

Syykin on selvä, kun nainen on nälkäinen, tulee hänestä helposti ahdistunut ja kiukkuinen. Sen vuoksi hänen on nälän lisäksi vaikea keskittyä mihinkään muuhun. Sen sijaan täydellä vatsalla nainen pystyy ajattelemaan paljon muutakin.

Koska kyseisessä testissä oli mukana vain pieni joukko naisia, on selvää, että lisätutkimuksia tarvitaan. Siitä huolimatta miesten kannattanee pitää tämä mielessä. Ihan kaiken varalta.


Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat