Mitä kasvosi kertovat persoonallisuudestasi? Vertaa itseäsi iskelmätähtiin

13.10.2015 13:04 - Senja Rapila

Kasvosi muodot kertovat tärkeitä asioita persoonallisuudestasi.

Jotkut kasvonmuodot ovat selkeästi tunnistettavissa. Ne kertovat myös sinusta asioita, mitä et välttämättä ole koskaan itse huomannut. Kasvojesi piirteet saattavat kertoa persoonallisuudestasi, sekä yleisestä elämänasenteestasi paljon.

Suorakulmaiset kasvot

Ihmiset, kenellä kasvot ovat hiusrajasta tasaisesti leukaperiin, ovat yleensä käytännöllisiä. He arvostavat logiikaa ja ovat hyviä ajattelijoita. He myös ajattelevat usein liikaa, ja suunnittelevat asioita etukäteen. Suorakulmakasvoiset harvemmin puhuvat tunteistaan avoimesti.

Neliskulmaiset kasvot

Leveä hiusraja ja leveät leukaperät. Tämä viittaa yleensä siihen, että olet valmis ottamaan suuria riskejä elämässäsi, sekä otat ilolla vastaan suuremmatkin projektit. Heillä on nimittäin kärsivällisyyttä niiden toteuttamiseen.

Sydämen malliset kasvot

Sinulla on leveämpi otsa, mitä leukaperäsi ovat. Tämä kertoo siitä, että sinulla on todella paljon sisäistä voimaa, ja voitkin olla erittäin itsepäinen vahvojen mielipiteiteidesi vuoksi. Vahvuus ei siis ole ulkoista, vaan sisäistä.

Sydänkasvoisilla ihmisillä on myös todella vahva intuitiotaito, joten he tietävät milloin tehdä tiettyjä päätöksiä ja asioita elämässä. He ovat todella luovia, joten näet usein näyttelijöitä ja esiintyjiä, joilla on sydämen malliset kasvot.

Pyöreät kasvot

Pyöreät kasvot koostuvat yleensä leveästä hiusrajasta, sekä poskipäiden leveydestä. Nämä ihmiset ovat yleensä todella ihmisrakkaita persoonia, jotka laittavat muut itsensä edelle. 

He ovat mukavia, mutta tämän tyyppiset ihmiset houkuttavat luokseen usein narsistisia ihmisiä. Tämän voi ehkäistä niin, että ymmärtää antavansa itsestään liikaa ihmisille, eikä laita muita tärkeysjärjestyksessä itsensä edelle.

Ovaalit kasvot

Ovaaleissa kasvoissa leukaperät ovat kapeammat kuin poskipäät. Tämäntyyppinen ihminen tietää yleensä mitä sanoa tilanteessa kun tilanteessa, ja saavatkin muiden olon tervetulleeksi sekä mukavaksi.

Kolmion malliset kasvot

Kolmion malliset kasvot ovat leuasta leveämmät, ja otsasta, hiusrajasta kapeammat. Tämä tarkoittaa sitä, että yleensä haluat olla tilanteen herra. Mitä kapeampi otsasi hiusraja on, sitä enemmän haluat olla kontrollissa kaikesta. Saatat olla myös tästä syystä erittäin menestyvä.

Timantin malliset kasvot

Tämän malliset kasvot ovat poskipäistä leveät, mutta muualta kapoisat. Tämä viittaa yleensä siihen, että henkilö haluaa olla kontrollissa, ja asioiden tapahtuman oman tahtonsa mukaisesti. He ovat järjestelmällisiä ja hyviä työssään. 

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat