Näe koomikkopappi keikalla - Sampsa Simpasen kiertueaikataulut julki!

09.11.2015 09:56 - Anna Hopi

Sampsa Simpasella on omituinen elämä, jonka hauskimpia hetkiä hän haluaa jakaa kanssasi.

Tämä hauska pappismies on hauskuuttanut ihmisiä niin Ilosaarirockin lounge-alueella, kuin rock-risteilyn lavallakin. Sampsa Simpanen on esiintynyt kylätapahtumassa ja moni muistaakin hänet muun muassa Iskelmän radiojuontajana.

Simpasen Naurun Sakramentti -kiertue kertoo kristityn koomikon arjesta - siitä miten lapset saavat pään verisuonet räjähtämään ja miten taas toisaaltaan kahvi korjaa kaiken. Siitä miten nauru pelastaa huononkin päivän. Kiertueella kuullaan Sampsan omituisesta elämästä ja siitä mitä papille voi sattua häissä, hautajaisissa tai kolmen lapsen laktoosi-intolerantikko isänä. Sampsan komiikka on jotain muuta kuin sukupuolielimistä puhumista. Sampsalla on ikää 41 vuotta, ja mies on oppinut nostamaan katseensa kulkusistaan ja huomannut elämässä olevan muutakin sisältöä.

Naurun Sakramentti -kiertue kertoo miten nauru on vapauttavaa ja samanaikaisesti terapeuttista. Simpanen on viihdyttänyt ihmisiä jo pitkään. Hän on koulutukseltaan pastori ja hänellä on aavistus mistä naruista ihmisiä kannattaa vetää.

Jeesus puristaakin taivaassa stressipalloa aina kun Sampsa maalaa lavalla sarkasmia mielikuviin. Sampsa on miellyttävä ja yllättävä koomikko sekä persoonallinen esiintyjä omalla mielenkiintoisella taustallaan.

Kiertueaikataulu:

12.11. Salo, Rikala

14.11. Hämeenlinna, Suisto

21.11. Tampere, Bar Bertel

25.11. Pori, Saikku-klubi

26.11. Rauma, MrJonesin kellari

28.11. Imatra, Osmo's Cosmos

12.12. Jalasjärvi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat