Playboy-äiti Susanna Tanni uskottomuuskohusta: "Puhdisti suhdettamme"

23.11.2015 14:17 - Anna Hopi

Lempäälässä asuva, Playboy-lehdessäkin poseerannut perheenäiti Susanna Tanni kirjoitti äskettäin rohkean blogitekstin, jossa kertoi miehensä pettäneen häntä.

- Jos alkaisin pelkojani kauheasti kuuntelemaan, niin mieleni olisi varmasti sanonut, että älä julkaise tuota blogikirjoitusta. Olen tottunut siihen, että ne vain tulevat. Mietin uskottomuuskirjoituksen kanssa, että en julkaise sitä, mutta sitten vain tein sen, kertoi Susanna Tanni Iskelmälle.

Juttu herätti hämmennystä, sillä siitä oli vaikea päätellä puhuiko nainen entisestä vai nykyisestä puolisostaan.

- Puhun nykyisestä miehestäni. Eräs lehti asiasta jutun, ja asia tuotiin siinä valossa esiin kuin hän olisi äskettäin pettänyt minua ja olisin kokenut tuon asian ennen häitämme. Koko pettämisasia tapahtui suhteemme alussa, toteaa Tanni.

- Hän kertoi sen minulle vasta ennen häitä. Se oli rohkea teko mieheltä. Hän ei halunnut mennä naimisiin siten, että salaisi asiaa minulta. Rohkean ihmisen teko. En tiedä olisinko uskaltanut itse kertoa asiasta jos asia olisi tullut omalle kohdalle.

Millaiset vaikutukset miehen uskoutumisella oli alkavalle avioliitolle?

- Se puhdisti todella paljon ja pääsimme syvemmälle tasolle. Se oli hyvä asia.

Naisen räväkkä linja pitää. Viimeisimpiä Susanna Tannin blogikirjoituksia on julkaistu otsikolla Pyhää piparia. Ja siinä puhutaan yllätys, yllätys rohkeudesta ja henkisyydestä liittyen naiseuteen.

- Sillä oli vielä paljon pahempi nimi, mutta otin sen pois. Annoin periksi häveliäisyydelle. Siinä oli toinen P:llä alkava sana, nauraa Tanni.

Tanni ei usko kuitenkaan liikaan häveliäisyyteen, sillä hän poseeraa parhaillaan kalenterikuvissa. Niiden takana on syvempi syy voimaannuttaa ihmisiä toimimaan pelosta huolimatta tavalla, jolla jokaisen omat sisäiset möröt eivät enää hallitse elämää.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat