Suomen "Unelmien poikamies" palaa televisioon - näitä asioita naisilta vaaditaan

24.11.2015 10:52 - Senni Loikala

Rakkautta lähtee etsimään 36-vuotias liike-elämässä menestynyt sinkkumies. Sarjaan etsitään nyt mukaan sinkkunaisia.  

Suomessa tehtiin kaksi omaa tuotantokautta yhdysvaltalaisesta Unelmien poikamies –treffiohjelmasta vuosina 2008 ja 2009. Tuolloin sinkkumiehet Antti Peltonen ja Hannu Koistinen jäivät kuitenkin ilman rakkautta, sillä molempien ohjelman kautta solmitut suhteet kariutuivat nopeasti.

Kolmas kerta toden sanoo. Liv-kanavalla tullaan seuraamaan Suomen Bachelor –tosi-tv-sarjaa, jossa naiset pääsevät tutustumaan ja kenties rakastumaan vapaaseen suomalaismieheen. Livin nettisivuilla ohjelmassa mukana olevaa sulhoa kuvaillaan näin:

Hän on ihastuttava, liike-elämässä menestynyt 36-vuotias sinkkumies. Hän on urheilullinen, pitkä ja raamikas, viihtyy niin kaupungin sykkeessä kuin luonnossa ja mökkeilemässäkin. Hän on romanttinen ja karismaattinen, aito ja avoin herrasmies. Naisen hän hurmaa miehekkyydellään, huumorintajullaan, kokkaustaidoillaan sekä komealla ulkonäöllään.

Nyt myös sinkkunaiset pääsevät hakemaan mukaan sarjaan. Hakiessa heidän tulee kertoa muun muassa omasta miesmausta, parisuhdehistoriasta ja syistä, jotka ovat ajaneet aiemmat parisuhteet karille. Lisäksi naisten tulee lähettää itsestään kasvo- ja kokovartalokuvat. Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Lähde: Livin nettisivut

Kilpailut

Uusimmat