Pori Jazzin esiintyjäkaartissa J. Karjalainen ja Pirkka-Pekka Petelius

03.12.2015 08:28 - Anna Hopi

51. Pori Jazz -festivaali järjestetään jälleen Kirjurinluodossa 9.-17. heinäkuuta.

Pori Jazzin ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset kesälle 2016 on julkaistu. Kirjurinluodon konserteissa nähdään 14.-16. heinäkuuta muun muassa englantilainen soul-tähti Joss Stone, suosittu ruotsalaisyhtye Bo Kaspers Orkester ja kaikkien aikojen merkittävimpiin jazzkitaristeihin lukeutuva John McLaughlin.

Kotimaisia tähtiä edustavat esimerkiksi erikoiskokoonpanolla esiintyvä J. Karjalainen, joka soitti vuosina 1981-1988 Mustat Lasit -kokoonpanon kanssa kolmen puhaltajan kanssa. Festaritunnelmaa herkistää niin ikään 12-henkisen orkesterin säestämä Pirkka-Pekka Petelius. Paikalla on myös tämän hetken mielenkiintoisimpiin suomalaisyhtyeisiin kuuluva Saimaa.

Pori Jazzin lipunmyynti ensi kesälle on käynnistynyt Lippupalvelussa. Perinteinen avoin lippu on myynnissä 31.12 asti ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn vapaavalintaiseen Kirjurinluodon konserttiin. Pääkonsertit Kirjurinluodossa järjestetään torstaina 14., perjantaina 15., ja lauantaina 16. heinäkuuta.

Tarjoushintaan on myynnissä myös Kirjurinluodon kolmen päivän lippu, jonka ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Rannekkeeseen vaihdettavan lipun hinta on vuoden loppuun asti toimituskuluineen alkaen 155 euroa.

Lue lisää Pori Jazzin sivuilta täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat