Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho saivat toisen sijaislapsen: "Säpinää on riittänyt"

31.12.2015 12:51 - Anna Hopi

Politiikasta tuttu pariskunta sai joulun alla iloisen perheuutisen.

Kansanedustaja Antti Kaikkonen ja entinen kansanedustaja Satu Taiveaho saivat ihania uutisia joulun alla, heistä tuli pienen tytön sijaisvanhempia.

Sijaislapsi on toinen. Ensimmäisen sijaislapsensa pariskunta sai lokakuussa 2014. Kaikkonen kertoi toisesta sijaislapsesta Twitterissä joulun jälkeen.

– Iloisia perheuutisia voi nyt kertoa: Perheeseemme muutti joulun alla reipas kolmivuotias tyttö. Säpinää onkin sen jälkeen riittänyt!Iskelmän haastattelussa pari kertoi muun muassa, että vanhat murheet lapsettomuudesta tuntuvat kaukaisilta, kun talossa on nyt vipinää.

- Iso muutos, mutta tunnelmat on tosi hyvät. Tyttö muutti tuossa joulun alla ja vipinää on riittänyt, kertoi Kaikkonen Iskelmän juontaja Satu Kotoselle.

Alku on miehen mukaan lähtenyt hyvin käyntiin.

- Aika hyvin on menneet yöt lasten kanssa, eihän kolmivuotias ihan vauva ole. Tosin uni ei ole niin sikeää ja yhtäjaksoista, kun lapset järjestävät jotain pientä yllätystä.

Millainen isä Kaikkonen on lapsille?

- Yritän olla reilu ja myöskin läsnä, vaikka työt vievät pois kotoa aika paljon. Yritän raivata enemmän kotiaikaa. On hieno tilanne, kun Satu voi olla lasten kanssa koko ajan kotona. Sijaisvanhemmuus on ollut hyvä tapa meille toimia vanhempina. Sijaisperheistä on aika iso pula tällä hetkellä, pohtii kansanedustaja.

Kaikkosten onnea on myötäelänyt moni ihminen.

- Moni on ollut meidän iloissa ja suruissa mukana. Olemme saaneet kivoja viestejä ja kirjeitä, kiitos paljon niistä. Nyt kun elämme tässä perhe-elämää, niin emme usko, että olemme sen ihmeellisempi perhe - kunhan elämme elämäämme.

Kilpailut

Uusimmat