"Bestman oli kännissä, häävieras oksensi lattialle" - karmeimmat häämuistot listattiin

02.02.2016 09:56 - Pauliina Jokinen

Juhlat eivät aina mene kuin Strömsössä, vaikka olisitkin suunnitellut ne parhaasi mukaan.

Häiden suunnittelu voi olla äärimmäisen tarkkaa puuhaa. Siitä huolimatta kaikkeen ei voi vaikuttaa, vaikka kuinka haluaisi. Sen puolesta puhuvat muun muassa alla olevan kommellukset, joita Cosmopolitan-lehden lukijat listasivat.

"Koira kuljetti sormuksen alttarille, mutta päätti kakata kesken matkan, kun vastanaineet suutelivat."

"Bestman oli niin kännissä, että hänen puheensa kesti 30 sekuntia, kunnes hän istui alas ja vain vilkutti."

"Morsian käveli kohti alttaria, kun taustamusiikkia soittanut levy jumiutui. Hän käveli loppumatkan junnaavan musiikin tahdissa."

"Bestman piti puheen humalassa: "Olen nähnyt sulhasen useiden naisten kanssa vuosien aikana, mutta kukaan heistä ei ole ollut riittävän hyvä. Sinä olit."

"Sulhanen piti puhetta, jossa hänen oli tarkoitus sanoa "Haluan nauraa ja itkeä kanssasi", mutta jännityksen takia hän sanoi. "Haluan itkeä takiasi ja nauraa sinulle."

"Kukkaistyttö kyllästyi seuraamaan vihkimistä ja hän alkoi keikkua alttarin liinavaatteissa. Sekunti tahdon-sanan jälkeen iso vaasi tippui alas ja meni pirstaleiksi kirkon lattialle."

"Avecina häihimme saapunut mies oli huonossa kunnossa jo alkuillasta ja tanssi yksin tanssilattialla kuin lapsi, joka ei tiedä, miten raajojaan kuuluu liikuttaa. Juuri kun ajattelin nauraa asialle, vieras päätti oksentaa lattialle ja pöydällemme."

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat