Mies ja nainen tapasivat ensi kertaa lentokentällä - menivät samantien naimisiin

02.02.2016 14:15 - Pauliina Jokinen

Pariskunta löysi toisensa Instagramista, ja ensitapaaminen sujui varsin huikeissa merkeissä.

Vuosi sitten maaliskuussa kalifornialainen Erica Harris, 36, ja newyorkilainen Arte Vann näkivät ensimmäistä kertaa toistensa kuvat Instagramissa. Kaksikko alkoi viestitellä toisilleen ja pian Harris ymmärsi olevansa tekemisissä unelmiensa miehen kanssa.

- Huomasin Arten oelvan hyvin henkilökohtainen ja huomaavainen. Ajattelin, että wow, hänen on oltava mukava mies, Harris kuvaili.

Pariskunnan tutustumisessa oli omat vaikeutensa ja he olivat jopa kuukausia soittelematta toisilleen, kunnes päättivät antaa rakkaudelle mahdollisuuden.

Kosinta kameroiden edessä

Vuotta myöhemmin kolmen lapsen äiti Harris odotti Ontarion lentokentälle, kun hänen Instagram-poikaystävänsä laskeutui kentälle. Vann oli kutsunut mukaan myös CBS-kanavan kuvaajat. Mies halusi ikuistaa parin ensikohtaamisen ja kosinnan lahjaksi Harrisin äidille, joka ei päässyt paikalle.

Harrisin saavuttua kentälle Vann polvistui rakkaansa eteen. Pariskunta avioitui heti ensitapaamisellaan lentokentällä.

Nyt he ovat viettäneet muutamia päiviä yhdessä ja Vann on muuttanut Harrisin sekä tämän kolmen pojan luokse, Daily Mail kertoo.

- En edes tajunnut, kuinka paljon rakastan tätä miestä. Olemme viettäneet nyt kolme päivää yhdessä, enkä voi uskoa kuinka paljon häntä rakastan, Harris kertoi lehden haastattelussa.

 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat