Apinan vuosi alkoi tällä viikolla - kiinalainen horoskooppi kertoo tulevaisuutesi

10.02.2016 15:43 - Anna Hopi

Oletko onnekas sika vai harkitseva käärme? Vuosi näyttäytyy sinulle erilaisena merkistäsi riippuen.

Horoskoopin tulevalle vuodelle laati selvännäkijä Pirjo Siiramaa. Maanantaina pyörähti käyntiin kiinalaisessa horoskoopissa tuli-apinan vuosi. Se tuo mukanaan monia asioita, kuten hauskanpitoa ja mielikuvituksellisuutta. Lue horoskooppi alta.

Tuli-apinan vuosi

Tuli-apina tuo mukaan vuoteen kilpailuhenkisyyttä ja voitontahtoa. Pelin henki ei ole tärkeä, kunhan voittaa. Nyt on kaikkea saatavilla ja pidä varasi, että ehdit mukaan. Tämä vuosi ei ole parhain niille, jotka elävät tasaista ja rauhallista elämää. Lait menettävät merkityksensä, ja kansa villiintyy. Nyt pätee katujen laki!

Muoti, pinnallisuus ja hauskuus ovat pinnalla - apinathan tahtovat pitää hauskaa. Pelaaminen nousee huippuunsa, ja kaikenmoiset urheilut, pelit ja kilpailut ovat haluttuja ajanvietekohteita. Varoituksen sana addikteille, nyt on hyvä pitää yllä kohtuutta kaikessa!

Vuosi on myös suurten ideoiden ja keksintöjen aikaa. Ehkä vihdoinkin keksitään
jokin kaikkia hyödyntävä ja luontoa säästävä keksintö joka takaa lajimme säilymisen(?).

Mikään ei ole apinan vuonna pientä tai vaatimatonta. Nyt tapahtuu, korkealla ja kovaa.
Poliittiset kiistat selvitetään miten selvitetään, hetkessä eläen. Lopputulokset voi
korjata myöhemmin. Nyt pitää elää ja kokea! Elää hetkessä ja tarttua tilaisuuksiin.
Ottaa riskejä, jotka hämmästyttävät vielä jälkikäteenkin.

Tänä vuonna ei moralisoida. Apinan vuosi opettaa, että turhat taistelut on unohdettava, jos ei voita, ei pidä taistella. On hypättävä mukaan vaikka mikä on. Tämän vuoden mottona voisi olla, jos on onnea rahassa, sitä ei ole rakkaudessa.

Tarkista oma merkkisi täältä, ja lue alta Pirjo Siiramaan ennustus tulevalle vuodellesi.

Kuinka apinan vuosi vaikuttaa muihin merkkeihin?

Kissalle vuosi on hieman hämmentävää aikaa. Pitäisi elää rutiineissa, mutta elämä ei suo sille mahdollisuutta. Kissa istuukin miettimässä, kuis kävikään..?

Tiikerillä vähän samoja kuvioita, mutta tiikeripä yrittää selättää väkisin apinanvuoden yllätyksellisyyttä. Pyrkii ottamaan kyttäysasennon ja olemaan asemissa, tarpeen tullen. Tiikerin vuosi menee varpailla tanssien.

Koiran vuosi onkin sitten valppaana olemista, vähän kyttäily meiningillä, että koska kannattaa hypätä joukkoon. Koirat miettivät jälkikäteen mikä meni vikaan.

Rottien epäonni kääntyykin nyt paremmaksi. Voittoja ja saavutuksia vähän kaikissa elämänalueissa. Nyt rotta voi ottaa riskejä hyvällä omallatunnolla.

Käärmeet liikkuvat hitaasti ja harkiten. Ylilyöntejä ei sallita, ja harkinta on parasta toimintaa.

Itsenäinen hevonen saa olla tarkkana, ettei tule huijatuksi. Myöskään rakkaus, sitoutuminen ei ole hevoselle kannattavaa tänä vuonna.

Puhvelille vuosi on periaatteessa sellainen, ettei se muuta mitään konkreettisesti. Puhveli vain on ja elää elämäänsä.

Vuohelle taas romantiikka jyrää nyt ja sitoutumiset erilaisiin aisoihin ovat nyt suotavaa toimintaa. Vuohi joutuu kyllä pitämään talouden kurissa, eikä tuhlata saa.

Lohikäärmeet loistaa ja elämä kukoistaa. Kilpailuhenki tulee kyllä ajankohtaiseksi, joko uralla tai muulla tavoin.

Siat kokevat Midaksen kultaisen kosketuksen. Kaikki muuttu kullaksi. Eli menestystä luvassa.

Apinoille vuosi on paras, kukaan ei menesty paremmin kuin apina.

Kukoille vuosi on enemmänkin kiehtovaa seikkailua elämän eri alueilla, mutta taloudessa pitää olla vähän harkitsevampi. Kukko saa vielä odottaa kanaansa, tai sitä että kunnolla leimahtaa. Kukoilla on niin kiire seikkailla omalla tunkiollaan, ettei kanoille tahdo aika riittää.

Lue lisää Pirjo Siiramaan blogista täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat