Onko uusi trendi liikaa? Lemmikille laitetaan tekokynnet raapimisjälkien estämiseksi

07.03.2016 14:45 - Emma Ylistalo

Uudessa trendissä lemmikkien kynnet päällystetään vinyylillä, jotta ne eivät tekisi naarmuja huonekaluihin.

Maailmalla yleistyy uusi trendi, jossa lemmikeille laitetaan tekokynnet. Kirkkaan väriset tai glitterillä koristellut kynnet ovat monen lemmikinomistajan mielestä varsinainen silmänilo - ne saatetaan jopa taiteilla sopimaan omistajan manikyyriin sopivaksi.

"Muodikkuuden" lisäksi tekokynsillä on myös toinenkin tarkoitus. Näiden kynsien on nimittäin tarkoitus antaa eläimen kynsille suojakerros, jotta lemmikit eivät pysty raapimaan ja näin vahingoittamaan huonekaluja.

Soft Paws -nimellä markkinoidut kynnet tehdään myrkyttömästä vinyylistä ja kiinnitetään lemmikkisi omiin kynsiin. Lemmikin omistajat voivat liimata tekokynnen eläimen oman kynnen päälle ja sen pitäisi kestää kynnen päällä neljästä kuuteen viikkoa, riippuen kynnen luonnollisesta kasvuvauhdista. Valmistaja sanoo, että kyseiset tekokynnet eivät estä lemmikkiä raapimasta, mutta se ei aiheuta samanlaista tuhoa kuin lemmikin omat kynnet.

Kynnet jakavat mielipiteitä. Onko sinun mielestäsi oikein laittaa lemmikille tekokynnet suojellakseen lattioita tai huonekaluja?

 

{insta url="https://www.instagram.com/p/BB2_WspqTJW/?taken-by=softpawscom"}

{insta url="https://www.instagram.com/p/BA-T5qaxL6Y/?taken-by=amazinraisin"}


Lähde: Daily Mail

Lue myös: Missä sijaitsee lähin eläinlääkäri? Selvitä tärkeä tieto hetkessä

Kilpailut

Uusimmat