Sydämensä särkenyt nainen rakastaa erilailla kuin muut - lue miten

08.03.2016 10:05 - Senja Rapila

Sydämen rikkoutuminen auttaa tosiasiassa ihmistä vähentämään pelkojaan rakastamisen suhteen.

Kun sydän rikkoutuu ensimmäisen kerran, se vie kaikki voimat. Tuntuu, ettei asian yli pääse milloinkaan. Kun rikkoutuneen sydämen saa takaisin ehjäksi, on sen tilalla panssaroitu versio. Tämän vuoksi sydämensä rikkoneet naiset - ja välillä myös miehet - ovatkin oma lukunsa, joista tulee tietää muutama fakta:

1. Hän tietää, kuinka onnellinen voi olla.

Kerran sydämensä särkenyt nainen tietää, millaista on herätä joka päivä innoissaan uudesta päivästä ja odottaen päivän koettelemuksia. Hän tietää millaista on katsoa rakasta ja nähdä hänessä samanaikaisesti täydellisyyttä ja kauneutta.

2. Hän tietää sen siksi, että on ollut myös todella surullinen.

Hän tietää onnellisuuden arvon, koska on kokenut myös monet unettomat yöt meikit levinneinä. Hän on nähnyt peilikuvansa sen jälkeen, kun on itkenyt monta tuntia. Hän on nähnyt itsensä sellaisena, miksi hän ei tunnista itseään.

3. Hän tietää kuinka vahva on.

Myös huonoina päivinään sydämensä rikkoneet naiset tietävät, että he pystyvät mihin tahansa. Tämä johtuu siitä, että he ovat päässeet aikoinaan yli suurista sydänsuruista, jotka veivät heidät joskus täysin pohjalle.

4. Hän tietää arvonsa, koska joku on kohdellut häntä arvottomana.

Kun sydän on kerran mennyt rikki ja joku on kohdellut täysin arvottomana, ei välttämättä tyydy enää vähempään, mitä oikeasti ansaitsee. Tai tämä on ainakin se maali, mitä sydämen särkyessä pitäisi tavoitella. 

5. Hän saattaa olla varauksellinen, mutta uskoo silti rakkauteen.

Hän suojelee sydäntään sen vuoksi, koska hän antoi sen kerran liian helposti ja nopeasti henkilölle, joka rikkoi sen. Syvällä sisimmässään tämä nainen kuitenkin tietää, että joku päivä joku tulee ja pitelee hänen kaltoinkohdellusta sydämestään hyvää huolta.

6. Hän ei välttämättä anna sydäntään sinulle välittömästi.

Sydämensä rikkonut nainen tietää, ettei sydäntä tule antaa kenelle tahansa. Hän ei välttämättä anna sinulle sydäntään välittömästi, mutta tulee antamaan siitä pieniä palasia kerrallaan ajan kuluessa. Kun saat hänen sydämensä kokonaan, olet saavuttanut hänen luottamuksensa.

7. Hän ei pelkää kertoa sinulle tarinaansa.

Rikkoutuneella sielulla on tarina, joka on tehnyt siitä sellaisen, millainen se on sillä hetkellä. Kun hän päättää avautua sinulle menneisyydestään, kuuntele. Kun hän itkee ja katsoo sinua, näet hänet rehellisimmillään. Sinun tehtäväsi on pyyhkiä hänen kyyneleensä ja halata häntä tiukasti.

8. Hän ei pelkää rakastaa sinua.

Sydämensä rikkonut nainen ei pelkää rakastaa sinua, vaan pelkää sitä, ettet sinä rakasta häntä takaisin.

Lähde: The Minds Journal

Kilpailut

Uusimmat