Vesa Keskinen kerää talteen lehtijutut itsestään: "Materiaalia on vuodesta 1987 tähän päivään"

15.03.2016 12:28 - Senja Rapila

Tuurin kyläkaupan keulahahmo myöntää, että hän käyttää yritystä apunaan kerätäkseen kaikki artikkelit itsestään.

Vesa Keskinen on tuttu hahmo suomalaisille Tuurin kyläkaupan yrittäjänä. Keskinen on esiintynyt myös Tuurin kyläkauppaan sijoittuvissa televisiosarjoissa Tuuri ja Tuurin kyläkauppias.

Suuren mediahuomionsa takia miehen jokaista liikettä seurataan tarkasti ja viimeisin kohu johtuikin Keskisen tekemästä kauneusleikkauksesta, jossa hän kävi leikkauttamassa silmäpussinsa uuteen uskoon.

Vaikka Keskisestä kirjoitetaan paljon lehtiin, eikä aina positiivisessa mielessä, mies haluaa tallettaa kaiken tiedon itsestään kansioihin.

- Ehkä kotialbumi on vähän pieni käsite, koska minulla on varmasti yksi maailman suurimmista kotialbumeista kotonani. Kun menin isäni oppiin 19-vuotiaana, aloin keräämään heti kaikki lehtijutut itsestäni talteen, eli materiaalia on vuodesta 1987 lähtien tähän päivään, Keskinen toteaa Radio Novan haastattelussa.

Mediaseurantayritys avuksi

Jossain vaiheessa materiaalia alkoi tulla sillä vauhdilla, ettei mies pysynyt enää itse kärryillä siitä, mitä kaikkea tietoa hänestä liikkuu netissä.

- Otin mediaseurantayrityksen avuksi siihen vuonna 2004 ja nyt minulla on toistasataa mapillista artikkeleita ja muuta niin kyläkaupasta kuin henkilökohtaisesta elämästäkin.

Keskistä ei haittaa, jos hänestä kirjoitetut asiat tai julkaistut kuvat eivät ole itselle mieleisiä. Kaikki otetaan talteen siitä riippumatta.

- Ei minua noissa asioissa mikään kangerra niin kauan kuin kirjoitetaan totuutta, niin silloin kaikki on okei. Silloin jos kirjoitetaan valhetta, kaikki ei ole ok.

 

Lue myös: Vesa Keskinen katuu töppäyksiään: Pahinta oli olla huppelissa TV-lähetyksessä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat