Luulitko Suomen olevan kieltojen maa? Islantilaiselta uimahallilta härski ohje karvaisille miehille

29.04.2016 08:07 - Senni Loikala

Meillä Suomessakin osataan kiellot julkisissa tiloissa, mutta nyt ollaan menty selvästi seuraavalle tasolle.  

Jotkut ovat saattaneet nähdä suomalaisissa kuntokeskuksissa tai uimahalleissa seinälle kiinnitettyjä muistutuksia, joissa kerrotaan ihokarvojen ajelun olevan kiellettyä yhteisessä suihkutilassa. Myös kehotukset voimakkaiden hajusteiden välttämisestä pukuhuoneissa eivät ole mitenkään poikkeuksellisia.

Islannissa kiellot ollaan viety astetta pidemmälle, uutisoidaan brittien Metro-lehdessä. Erään Reykjavíkissa sijaitsevan uimalan asiakkaat olivat varmasti pudottaa silmänsä, kun pukuhuoneeseen ilmaantui uusia huomautuksia loppuvuonna. Niissä nähtiin kuva, jossa jo hieman ikääntynyt mies kuivaa sukukalleuksiaan hiustenkuivaajalla. Miehen päällä on punainen raksi sen merkiksi, että kyseinen toimenpide on kiellettyä pukuhuoneessa.

Älkää kuivatko kiveksiänne tai takamustanne yhteisellä hiustenkuivaajalla uimahallin tai kuntosalin pukeutumistiloissa. Kaljujen, mutta muualta karvaisten vanhempien herrrasmiesten tulee tuoda omat kuivaajat mukanaan tai vain ostaa imukykyisempi pyyhe”, islantilaisen uimalan säännöissä kerrotaan.

Kieltokuva on aiheuttanut runsaasti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Menikö uimala sinusta jo liian pitkälle laatiessaan kyseisen kuvan?

 

 

Kuva: Twitter

 

Lähde: metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat