IS: Kolmiodraaman erikoinen tulos - suomalaiskaksosilla eri isät

16.05.2016 13:46 - Pauliina Jokinen

Toisen kaksosen isä haluaa oikeuden viettää aikaa lapsensa kanssa, ja hakee sitä Ilta-Sanomien mukaan nyt oikeudessa.  

Suomalaisessa perheessä koettiin erikoinen tilanne, kun perheen kaksosilla todettiin olevan eri isät. Harvinaisen tapauksen taustalla on kolmiodraama, jonka aikana lapset saivat alkunsa. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Suomalaisperheen kaksoset saivat alkunsa tilanteessa, jossa lasten äiti oli naimisissa aviomiehensä kanssa, mutta samalla hänellä oli suhde uuden ihastuksen kanssa. 

Kun kakoset syntyivät, lasten isäksi merkittiin avioliiton perusteella naisen aviomies.  Pariskunta kuitenkin erosi pian lasten syntymän jälkeen. Tämän jälkeen nainen muutti yhteen ihastuksensa kanssa.

Äiti ja uusi seurustelukumppani teettivät isyystutkimuksen, jonka DNA-tulosten perusteella seurustelukumppani oli toisen lapsen isä. Toisen lapsen isä puolestaan oli naisen aviomies.

 

Ero ja kysymys isyydestä

Lasten äidin ja uuden seurustelukumppanin tiet kuitenkin erosivat. Eron jälkeen äiti palasi jälleen yhteen entisen aviomiehensä ja toisen lapsen isän kanssa. Tämän jälkeen seurustelukumppanin yhteys lapsiin katkesi kokonaan.

Nyt seurustelukumppani hakee käräjäoikeudessa biologiselle lapselleen edunvalvojaa, jotta saisi kumottua naisen aviomiehen nimiin merkityn isyyden. Ilta-Sanomien mukaan äiti kyseenalaistaa ulkomailla tehdyn DNA-testin tuloksen.

 

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat