"Vastasin kosintaan myöntävästi paineen takia"

26.05.2016 10:21 - Emma Ylistalo

Kun poikaystävä kosi yllättäen ystävien läsnäollessa, nainen ei voinut kuin myöntyä. Miehen suunnitellessa häitä nainen miettii, että asiat ovat edenneet liian nopeasti.

Toiset haluavat kosinnan olevan kahdenkeskeinen hetki ja toiset taas pitävät siitä, että läheiset ovat läsnä yhtenä elämän tärkeimmistä hetkistä. Kosinta voi kuitenkin pahimmillaan hetki, joka aiheutaa suurta painetta, niin kuin kävi Reddit-käyttäjälle nimimerkillä throwawaythepressure. Hän nimittäin koki epämieluisan yllätyksen vuoden yhdessäolon jälkeen ja jakoi tarinansa. 

"Kaikki sujui todella hyvin, sain paljon työtarjouksia valmistumisen jälkeen ja Ezekiel sai juuri ylennyksen. Päätimme juhlistaa sitä hienossa ravintolassa hänen ystäviensä ja työkavereiden kanssa. Kun saavuimme ravintolaan, hämmennyin hieman, kun Ezekiel juoksi minua vastaan. Seurasin häntä pöytäämme ja siellä olivat minun ystäväni, hänen ystävänsä, perheemme ja joitakin sukulaisia." nainen kirjoitti.

Tämän jälkeen Ezekiel kosi ja kaikki paikalle saapuneet kannustivat naista vastaamaan myöntävästi.

"Panikoin. En, koska olin niin innoissani Ezekielin kosinnasta, vaan koska en ole vielä valmis. Katsoin Ezekielin kasvoja ja hän näytti niin toiveikkaalta, kuin hän ei edes odottaisi kieltävää vastausta. Niin kuin hän olisi varma, että kaikki menee juuri niin kuin hän suunnitteli. Sydämeeni sattui sillä hetkellä ja sanoin kyllä."

Tämän lisäksi kirjoittaja kertoo, että Ezekiel haluaa naimisiin mahdollisen pian, mielellään jo elokuussa.  

"En tiedä, mitä tehdä. Tiedän vain etten halua vielä naimisiin, eikä se johdu siitä, etten rakasta häntä. Rakastan häntä niin paljon. Minusta meidän on vain liian aikaista asettua aloilleen. Tunne syyllisyyttä, että tunnen näin, mutta en halua valehdella hänelle."

Tekstiä on kommentoitu paljon ja muut kirjoittavat antavat ohjeita hankalaan tilanteeseen. Monet ovat sitä mieltä, että mies on laittanut hänet todella ikävään tilanteeseen. Toiset kertovat, mistä kaikista aiheista heidän tulisi keskustella ennen naimisiinmenoa.

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat