Kuva: AOP

Karita Tykän juoksulenkki päättyi veriseen onnettomuuteen

02.06.2016 07:45 - Mikko Räsänen

Karita Tykkä kertoo, että loukkaantuminen juoksulenkillä johti henkiseen heräämiseen.

Malli-/juontaja Karita Tykkä kirjoittaa Kauneus ja terveys -lehden blogissaan tuoreesta onnettomuudesta, johon hän joutui juoksulenkillä.

"Hölkkäilin rennosti ja pakottamatta. Saavuin hiekkatielle ja jostain syystä kaaduin melko pahasti. Verta oli kaikkialla. Kasvot, kädet ja polvet saivat pieniä naarmuja, mutta vasempaan olkapäähän tuli isompi reikä. Se meni myös mustaksi ja melko toimintakyvyttömäksi iskun johdosta."

Tykkä meni lääkäriin. Vammat vaativat jatkotoimenpiteitä, mutta silti mitään vakavaa loukkaantumista ei ollut tapahtunut. Silti vamma herätti hänet miettimään elämää ja hän tajusi sortuneensa ylisuorittamiseen.

"Koska olen ollut onnellinen, iloinen ja energinen, en ole kantanut huolta jaksamisestani."

Nyt Karita aikoo muuttaa tapansa. 

"Peruin ja siirsin tämän viikon työkuviot ja aikataulut uudelleen. Raivasin koko loppuviikon tyhjäksi tapaamisista ja menoista. Haluan antaa aikaa itselleni, toipumiselle ja vain myös olla. Haluan ja tarvitsen aikaa itselleni, ajatuksilleni, inspiraatiolle, rentoutumiselle ja läsnäololle. Saattaa kuulostaa itsekkäältä, mutta rehellisesti sanottuna se on juuri mitä nyt kaipaan."

Lue koko blogikirjoitus Karitan Kauneus ja terveys -lehden blogista täältä

Lue myös: Menikö ystävän treeni-into liiallisuuksiin? Karita Tykkä neuvoo, miten puutut tilanteeseen

Lue myös: Karita Tykkä paljastaa vinkkinsä: Näin teet nopean ja helpon aamupalasmoothien

Kilpailut

Uusimmat