Kuva: Fotolia

8 asiaa, joita teet koirallesi - tuntematta olevasi outo

24.06.2016 12:15 - Joose Koskiranta

Suukottelu ja pehmeiden puhuminen ovat jokapäiväistä arkea koiraihmisille.

Kuten vanha sanonta menee, koira on ihmisen paras ystävä. Rakastat karvaturriasi niin paljon, että kohtelet sitä enemmän ihmisenä kuin koirana. Hyvän yön suukot ja aamuherkut ovat arkipäivää. 

Woman on listannut kahdeksan asiaa, joita teet koirallesi, koska rakastat sitä vain niin paljon. Koiranomistajana pystyt varmasti samaistumaan kyseisiin seikkoihin. 

1. Käperryt koirasi viereen nukkumaan. Koirasi on vain niin söpö ja pehmeä, että sen viereen nukahtaminen on maailman paras asia. Se myös luo turvallisuuden tunteen yön pimeydessä. 

2. Käytät sitä vahtikoirana - koosta riippumatta. Luotat lujasti kaksi kiloa painavan pikku-Mustin karkottavan kaikki kutsumattomat vieraat.

3. Pussailet koiraasi - ja ihmettelet muiden pitäessä sitä ällöttävänä. Omasta mielestäsi se on vain rakkauden osoitus. 

4. Jaat ruuan koirasi kanssa. "Hups, tiputin vahingossa lihapalan lattialle. Antaa olla, Rekku kyllä syö sen." Lisäksi juustoa leikatessasi sinun on aina pakko antaa sille pala, sillä se katsoo sinua niin söpösti nappisilmillään.

5. Itket enemmän leffoille, joissa koira kuolee kuin elokuville, joissa ihminen menehtyy. Kuka ei olisi pillittänyt, kun Will Smith joutuu tappamaan Sam-koiransa I Am Legend -elokuvassa? 

6. Pidät sille syntymäpäiväjuhlat. Tottakai koirasi ansaitsee muhkean kakun ja uuden lelun lahjaksi.

7. Puhut vauvakieltä koirallesi. "Voooi, äidin pieni kullannuppu on niin söpö"

8. Kotiin tultua annat välittömästi halin koirallesi. Mikään ei estä sinua tervehtimästä parasta kaveriasi.

Lue myös: Maailman huomaavaisin koira? Karvaturri hiipii nukkuvan kissan ohi

Lähde: Woman

Kilpailut

Uusimmat