Kuva: AOP

IS: Missi Lotta Hintsa etäsuhteesta: "Ikävöin päivittäistä kosketusta"

23.06.2016 06:41 - Senja Rapila

Juuri naimisiin menneen missin onni joutuu koetukselle, kun jääkiekkoilijarakas muuttaa toiseen maahan.

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä (o.s. Hintsa), 27, meni naimisiin jääkiekkoilijarakkaansa Kristian Näkyvän, 25, kanssa vasta muutama päivä sitten.

Rakkaus kukoistaa, vaikka edessä on suuri koettelemus parisuhteelle: pariskunta muuttaa eri maihin, kun aviomies muuttaa pian Ruotsin Linköpingiin työnsä perässä. Lotta aikoo jäädä töidensä vuoksi Suomeen asumaan.

- Etäsuhde toimii kohdallamme hyvin. Olemme yhteydessä aamuvarhaisesta lähtien. Se joka herää ensin yleensä laittaa toiselle "Huomenta, rakas" -aamuntoivotusviestin, Lotta kertoo Ilta-Sanomille.

Vaikka tuore aviopari on elänyt aiemminkin etäsuhteessa, on siinä joitain asioita, mitkä harmittavat Näkyvää. Yksi on muun muassa se, että toisen kanssa ei voi tehdä enää samalla tavalla yhteisiä juttuja.

- Teemme Kristianin kanssa asioita todella paljon yhdessä. Ikävöin myös päivittäistä kosketusta, halauksia ja suukkoja, hän kertoo Ilta-Sanomille.

- Päivittäinen kosketus on myös erittäin tärkeää. Esimerkiksi aina kun kävelemme toistemme ohi, halaamme, pussaamme tai vaikkapa läpsäytämme toista takapuolelle. Mitä tahansa, mikä pitää kipinän yllä.

Hintsa on kuitenkin sitä mieltä, että etäisyys tekee parisuhteelle myös hyvää.

- Uskon, että tekee hyvää välillä ikävöidä toista.

Lue myös: Ex-mies paljastaa: Minkälaista elämä Britney Spearsin kanssa todellisuudessa oli

Lue myös: Unettomuutta, alakuloa ja lääkityksen laiminlyöntiä - Sara Forsberg avoimena ongelmistaan

Kilpailut

Uusimmat