Kuva: Senja Rapila

Salatut Elämät -tähti kertoo: On asioita, joita en suostuisi näyttelemään

16.08.2016 21:45 - Emmi Moilanen

Aki Nikkisen roolista tuttu Sami Uotila kertoo, että vakava julmuus on sellainen asia, jota ei työssään suostuisi kuvaamaan.

Näyttelijä Sami Uotila kertoi Salatut Elämät -televisiosarjan lehdistötilaisuudessa odottavansa syksyn tuovan positiivisempia tuulia roolihahmonsa Aki Nikkisen elämään.

- Aki on ottanut viime aikoina aika lujasti turpaan, niin hauska päästä näyttelemään niitä vaiheita, kun kaveri nousee taas jaloilleen, Uotila kertoo Voice.fi-sivustolle.

Mies mainitsee myös, että hänet tunnistetaan hyvin usein roolihahmonaan Akina. Hahmon häikäilemättömästä luonteesta huolimatta katsojien palaute on miehen mukaan lähestulkoon vain positiivista.

- Kun vanhemmat naiset heristävät leikillisesti nyrkkiään kadun toiselta puolelta, niin tietää, että nyt on tullut ulos joku velmuilu televisiosta, mies naurahtaa.

Salatut Elämät -tähti Sami Uotila kertoo muuttaneensa uuteen kotiin kesän aikana. (kuva: Senja Rapila)

"Vakavaa julmuutta en lähtisi näyttelemään"

Roolihahmonsa pahamaineisuudesta huolimatta Uotila kertoo, että on asioita, joita hän ei suostuisi näyttelijänä kuvaamaan.

- Huonoa käytöstä lapsia kohtaan tai jotain sellaista vakavaa julmuutta, mies toteaa heti.

- Onnekseni Aki Nikkisellä on oman synkän menneisyytensä takia sellainen taipumus, että lapsia kohtaan hän haluaa olla aidosti hyvä.

Uotila mainitseekin roolihahmonsa yhtenä hienoimpana puolena sen moniulotteisuuden.

- Siinä missä Aki voi olla häikäilemätön aikuisia kohtaan, lapsia hän puolustaa ja haluaa olla ystävä. Se on minusta hienoa, mies summaa.

Lomalla akillesjänteet joutuivat koetukselle

Lomallaan hyvin levännyt mies ehti kesän aikana myös muuttaa uuteen asuntoon. Uotila kertoo, että vaikka asunnon seinät ja lattiat saivat uutta ilmettä, hän ei pidä itseään erityisen hyvänä remonttimiehenä.

- Ystävä, jolla on vähän enemmän ammattitaitoa, oli auttamassa. En ihan omille harteilleni ottaisi tuollaista remppaurakkaa. Olen todella hyvä kantamaan kaikkea, hän lisää.

Varsinaisia remonttivinkkejä Uotila ei osaa antaa, mutta mainitsee lattian vaihtamisesta aiheutuneen kantourakan olleen koettelemus.

- Vieläkin vähän akillesjänne tulehtuneena. Muuttakaa sellaiseen taloon missä on hissi, mies kertoo pilke silmäkulmassaan.

Lue myös: Sami Uotila: "Meinasin jättää Salatut Elämät välistä"

Kilpailut

Uusimmat