Kuva: AOP

Brittilehti tylytti Timo Soinin ulkonäköä - nyt Soini vastaa kommentteihin

04.09.2016 14:48 - Rea Tallgren

Timo Soini ei jäänyt sanattomaksi uutisen kantauduttua hänen korviinsa.

Britannian levikiltään suurin sanomalehti Daily Mail on nostanut nettiversiossaan otsikoihin ulkoasiainministeri Timo Soinin. Perussuomalaisten puheenjohtajaa ei kuitenkaan mainita jutussa poliitikkakulmalla, vaan otsikkoon on nostettu hänen "homssuinen" ulkonäkönsä.

Lehti arvostelee Soinin esiintyneen epäsiistin ja ahdistuneen näköisenä poliitikkojen tapaamisessa. Lehden mukaan Britanniaa tapaamisessa edustanut, tyylistään monesti kritiikkiä saava poliitikko Boris Johnson, löysi Soinista "vertaisensa".

Lehti on julkaissut kuvia, joissa Soinin kauluspaidan kaulukset sojottavat ja hän yrittää korjailla kravaattinsa asentoa muiden poliitikkojen jo poseeratessa kameroille. 

(kuva: AOP)

Soini kommentoi

Soini on ottanut nyt uutisen puheeksi omalla nettisivullaan esiintyvässä kirjoituksessa. Siinä hän sanoo muun muassa, ettei koskaan ole piitannut siitä, mitä muut hänestä ajattelevat, viitaten kuitenkin lähinnä politiikkaan. 

Sitten hän nostaa esiin kirjoituksen, jossa häntä ja Johnsonia verrattiin toisiinsa. 

"Juttelin Boris Johnsonin kanssa Bratislavassa aimo tuokion. Kaksi ulkoministeriä, joita yhdistää Daily Mailin mukaan äly, karisma ja huono pukeutuminen. Huonommankin yhdistelmän noista sanoista saa", Soini sanailee. 

Lue Daily Mailin juttu tästä

Lue myös: "Kansanedustajilla pitäisi olla koeaika"

Lähteet: Daily Mail ja Timosoini.fi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat