Kuva: AOP / Splash

Onko sillä merkitystä, jos maailmantähdet pukeutuvat Marimekkoon? Toimitusjohtaja vastaa

30.09.2016 15:15 - Senni Loikala

Näyttelijä Sarah Jessica Parker on bongattu pukeutuneena esimerkiksi Marimekon Kotilo-takkiin. Marimekon toimitusjohtaja kertoo, millainen merkitys tällaisilla julkkisten asuvalinnoilla on yritykselle.

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko vieraili Radio Novan Aamussa. Juontajat Minna Kuukka ja Aki Linnanahde kysyivät toimitusjohtajalta, kuinka suuri merkitys on sillä, jos tunnetut julkisuuden henkilöt pukeutuvat Marimekkoon maailmalla.

- Kyllähän sellaisilla asioilla on voimaa. Jos miettii Marimekon historiaa jo ajalta ennen nettiä ja sosiaalista mediaa, niin mehän pongahdimme ihmisten tietoisuuteen maailmalla siitä, kun Jacqueline Kennedy pukeutui Marimekon mekkoihin, Alahuhta-Kasko kertoo.

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko kertoo, että Marimekon vaatteiden tarkoituksena on, että kaikki voivat niitä käyttää. Siitä huolimatta on aina hyvä, jos myös maailmantähdet viihtyvät tutuissa kuoseissa. (kuva: AOP)

Hän pitää merkittävänä, jos maailmantähdet valitsevat päälleen Marimekon vaatteita.

- Sarah Jessica Parker ja muita julkkiksia on nähty Marimekon kuoseissa. Sillä on suuri arvo, ja kyseessä on tapa, jonka avulla viesti Marimekosta menee eteenpäin maailmalla. Varsinkin digitalisoituneessa maailmassa sillä on vaikutusta.

Kuuntele Radio Novan Aamua arkisin kello 6-10. Tykkää Radio Novan Aamusta Facebookissa tästä. 

Lue myös: Minna Parikan kengät Pamela Andersonin jalassa Playboy-lehden kuvauksissa!

Lue myös: Maailmankuulu down-malli poseeraa Ivana Helsingin mekossa - katso upea kuva 

Kilpailut

Uusimmat