Kuva: AOP

Kylie Minogue yllättää - ei aio mennä naimisiin ennen kuin Australia sallii homoavioliitot

06.10.2016 19:15 - Elisa Jalasjoki

Laulaja on hermostunut maan epätasa-arvosta avioliittolain suhteen.

Australialaissyntyinen laulaja-lauluntekijä Kylie Minogue,48 on ilmoittanut ettei aio avioitua kihlattunsa kanssa ennen kuin Australia laillistaa samaa sukupuolta olevien avioliitot. 

Minogue kihlautui viime helmikuussa näyttelijä Joshua Sassen, 28 kanssa, mutta he ovat yhdessä päättäneet pitkittää avioliittoon astumista kannanottona Australian hallintoa kohtaan.

Sasse on todennut medialle, että mahdollisuuksia Melbourne-häihin ei edes harkita niin kauan kun homoavioliitot ovat maassa kielletty.

- Olemme jutelleet Kylien kanssa, ja niin kauan kuin tämä laki on voimassa, emme aio astella alttaria pitkin, Sasse tilittää. 

Sasse on todennut ettei pysty käsittämään mistään moraalisista, uskonnollisista tai muistakaan syistä, että ihmisen seksuaalinen suuntautuminen riittää esteeksi avioliiton solmimiselle. 

Sasse on käynnistänyt yhdessä Minoguen kanssa myös kampanjan "Say I Do Down Under", joka myy t-paitoja jotka mainostavat samansukupuolisten oikeuksia avioliittoon Australiassa.

Kampanja on kiinnittänyt monien muidenkin australiailaisjulkkisten huomion, kuten laulaja Sian, sekä näyttelijä Margot Robbien. Robbie esimerkiksi pukeutui t-paitaansa viime viikolla juontaessaan NBC:n Saturday Night Liven 42:n tuotantokauden ensi-iltaa. 

Lähde: CNN

Lue myös: Kylie Minoguen 20 vuotta nuorempi kihlattu avoimena - hehkuttaa kaksikon seksielämää!

Kilpailut

Uusimmat