Kuva: AOP

Me Naiset: Joonas Nordman avautuu kivuliaasta matkastaan koko kansan kasvoksi

03.11.2016 09:46 - Anna Hopi

Koomikko ja näyttelijä Joonas Nordman, 30, kokee vieläkin alemmuuskompleksia, koska ei ole käynyt korkeakoulupolkua näyttelijäntyöhön.

Naurattamisen ammattilainen Joonas Nordman nousi koko kansan suosikiksi Putous-ohjelman kautta. Hän voitti sketsiohjelman hahmokilpailun kaksi kertaa. Mies nähdään tällä hetkellä Maikkarilla pyörivässä Pelimies-ohjelmassa, jossa hän parodioi Hjallis Harkimoa. Nordman on suosionsa huipulla, ja hänet halutaan joka paikkaan.

Me Naisten haastattelussa hän valottaa sitä, miten kaikki hyvä on saavutettu uhrauksien ja pettymysten kautta. Hänet torpattiin ammattiraadin toimesta Tampereen näyttelijäntyön laitoksen pääsykokeissa, ja viesti oli se, ettei lahjoja ole.

Karvas pettymys aiheutti sen, että mies työskenteli jonkin aikaa toimittajana ja uutispäällikkönä Iltalehdessä. Se oli tarpeellinen harhapolku, joka johdatti lopulta Joonaksen käsikirjoittamaan Siskonpeti-TV-ohjelmaa, ja sitten näyttelemään Putouksessa.

Vaikka menestystä on tullut, mies kertoo edelleen kärsivänsä alemmuuskompleksista, joka johtuu siitä, ettei hän ole saavuttanut näyttelijän pestejään korkeakoulutuksen kautta, kuten moni muu kollega.

 - Menestyksen saavuttaminen on ollut minulle kivulias matka. On kuluttavaa olla sitkeä ja tavoitella vuodesta toiseen läpimurtoa. Olisipa joku voinut näyttää minulle viisi vuotta sitten, että se onnistuu. Olisin varmaan ollut nämä vuodet onnellisempi, toteaa Nordman lehdelle.

Mies myöntää ottaneensa herkkänä ihmisenä jokaisen pettymyksensa todella raskaasti. Hän sanoo edelleen tiedostavansa, että kaikki menestys voi kadota yhdessä yössä.

Joonas Nordman nähdään tällä hetkellä televisiossa Pelimies-sketsisarjassa.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: Hjalliksen mielen pahoittanut Joonas Nordman hahmostaan: "Keneltäkään ei ole kysytty lupaa"

Kilpailut

Uusimmat