Kuva: AOP

K-18 -materiaali päätyi Ti-Ti Nalle -levyille tehtaalla tapahtuneen ilkivallan vuoksi

16.12.2016 17:32 - Vilma Kaura

Kuluttajien joukossa mahdollisia takaisin vedettäviä levyjä on vielä 200-300 kappaletta.

Huippusuosittu Ti-Ti Nalle vetää takaisin dvd-levyjä, jotka sisältävät niille kuulumatonta k18-materiaalia. Poisvedettävä video on nimeltään Ti-Ti Nallen Joulu & Nalle-perhe sateenkaaren väreissä -konsertti dvd.

TiTi Tuotanto Oy:n markkinointijohtaja Asko Järvi kertoo poisvedon syyksi Saksan tehtaalla tapahtuneen ilkivallan.

- Joku on tehnyt meille ilkivaltaa ja laittanut dvd-levyjen joukkoon tätä k18-materiaalia. En tiedä vielä itsekään, millaista materiaalia levyille on päätynyt, Järvi avaa Radio Iskelmän haastattelussa.

Kiitosta nopeasta reagoinnista

Asko Järven mukaan kuluttajilla on tällä hetkellä hallussaan 200-300 kappaletta kyseisen erän pois vedettäviä levyjä, joiden joukossa saattaa olla viallisia yksilöitä. Vika on ilmennyt ainoastaan kivijalkaliikkeistä ostetuissa dvd-levyissä.

Järvi kertoo, että dvd-levyiltä löytyneeseen k18-materiaaliin on suhtauduttu kuluttajien keskuudessa rauhallisesti. Järvi kertoo, että ihmiset ovat kiittäneet heitä siitä, että asiaan reagoitiin nopealla aikataululla.

- Kaikki ovat ymmärtäneet, ettemme ole voineet mitään jo tehdylle ilkivallalle, sillä levyt saapuvat meille tehtaalta valmiissa kelmussa, eikä niitä kukaan siinä vaiheessa tarkastele, hän summaa.

Lue myös: IS: Ostitko lapselle lahjaksi Ti-Ti Nalle -dvd:n? Saattaa sisältää K-18 -materiaalia

Kilpailut

Uusimmat