Kuva: Mikko Räsänen

Iskelmätähti Antti Ketonen tunnustautuu jääkaappiramppaajaksi: "Tapa ärsyttää vaimoani"

03.01.2017 19:15 - Vilma Kaura

Laulajan asunnosta puuttuva sohva on aiheuttanut sängyssä napostelun sallimisen.

Neljän suora -yhtyeen solisti Antti Ketonen kertoo Iskelmän Meillä kotona -ohjelmasarjassa nykyisistä asumisjärjestelyistään, joissa suuri omakotitalo vaihdettiin kompaktiin 38-neliöiseen kerrostaloasuntoon. Mies sanoo pitävänsä nykyisessä asunnossaan erityisesti sen väljyydestä, sillä kaikki kodin huoneet ovat ikään kuin yhtä tilaa.

- Erikseen ovat vain vaatehuone ja kylppäri. Meille ei oikein voi tulla edes vieraita, koska tilat ovat pienet, mies hymähtää.

Muutto 182-neliöisestä omakotitalosta kerrostaloyksiöön tuntui ensin mahdottomalta suuren tavaramäärän vuoksi. Ketonen kertoo olevansa kuitenkin tyytyväinen siihen, että sai karsittua ylimääräisen materian minimiin.

- Pieneen kämppään muuttaminen oli aika makea juttu loppujen lopuksi. Olen onnellinen, että kaikki on kotona helposti saatavissa. Muuttaessamme sain myös oman vaatehuoneen, laulaja sanoo.

Jääkaapista on löydyttävä shampanjaa

Antti Ketonen nimittää itseään jääkaappiramppaajaksi. Miehen mukaan kompaktissa asunnossa on erityisen hyvää se, että jääkaappi on käden ulottuvilla.

- Olen sellainen jääkaappiin kurkistelija. Tuo tapa ärsyttää vaimoani, mies valottaa ja huomauttaa, ettei itsekään tiedä syytä jääkaapin oven availuun.

Jääkaapissa on oltava aina tiettyjä tuotteita, jotka Ketosen on nähtävä rampatessaan keittiössä. Etenkin kananmunat ovat tuote, joita laulaja nauttii harva se aamu.

- Kananmunat ovat minulle tärkeitä. En välttämättä syö munia ihan joka aamu, mutta niitä on oltava. Valmistan ne pannulla niin, että toisen munan paistan kokonaan ja heitän sekaan yhden valkuaisen. Sopiva koostumus syntyy silloin, kun on vain yksi keltuainen.

Jääkaapista on löydyttävä myös aina jotakin juotavaa, sekä arkeen että juhlaan sopivaa.

- Maitoa pitää olla kahvia varten ja tietysti shampanjaa! Koskaan ei tiedä, milloin sellainen päivä koittaa, että pitää kilistellä, Ketonen miettii.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Haluisin kuljettaa sänkyä keikkabussissa"

Antti Ketosen ja hänen puolisonsa asunnosta puuttuu kokonaan sohva, jonka virkaa toimittaa pariskunnan sänky. Television katsominenkin tapahtuu Ketosten kotona mukavasti vaaka-asennossa sängyssä loikoillen.

- Monta vuotta meni niin, että ihmettelin miksi selkäni oli aina niin samperin kipeä. Sitten marssin sänkykaupoille ja ostin itselleni räätälöidyn sängyn. Ensimmäisenä yönä tuntui, että sänky on turhan kova, mutta nykyisin saan siinä todella hyvin unta. Haluaisin kuljettaa sitä mukana keikkabusseissa.

Vaikka sänky onkin Ketoselle pyhä paikka, sallii hän siellä pienen herkuttelun. Lempiherkukseen mies nimittää mansikat, joiden saaminen keskellä talvea tuottaa kuitenkin haastetta.

- Nyt, kun sohvaa ei ole, saa sängyssä tietysti syödä. Tykkään napostella aina jotakin pientä, esimerkiksi viimeksi söin pikkuporkkanoita ja maissilastuja dipin kanssa. Olen ostanut mansikoitakin tällä viikolla neljä kertaa rasialliasen, kun olen niitä jostakin löytänyt, laulaja naurahtaa.

Kuuntele tämän viikon Meillä kotona -jaksot alta.

Eteinen

Keittiö

(kuva: Mikko Räsänen)

Olohuone

(kuva: Mikko Räsänen)

Makuuhuone

(kuva: Mikko Räsänen)

Sauna

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Iskelmätähden valtava omakotitalo vaihtui 38-neliön kerrostaloasuntoon: "Se oli kova paikka"

Lue myös: Miten etupulpetin arasta pojasta kasvoi koko Suomen viihdyttäjä?

Kilpailut

Uusimmat