Kuva: AOP

Rakastatko Disney-elokuvia? 15 lähestyvää ensi-iltaa, joista innostua

06.01.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Seuraavien kolmen vuoden aikana nähdään muun muassa kaksi uutta Star Wars -elokuvaa ja neljäs osa Toy Story -elokuvasarjasta.

Legendaariselta Walt Disney Pictures -elokuvatuotantoyhtiöltä on luvassa lukuisia mielenkiintoisia elokuvaensi-iltoja seuraavien kolmen vuoden aikana. Metro.co.uk-sivusto listasi 15 tulevaa ensi-iltaa vuosilta 2017, 2018 ja 2019. Mukana on muun muassa uusia Pixar- ja Star Wars -elokuvia. Listauksen ensi-iltapäivämäärät ovat kansainvälisten ensi-iltojen päiviä, joten Suomessa elokuvat eivät välttämättä näe päivänvaloa samana päivänä.

2017

Kaunotar ja hirviö – 17.3.

Tuleva Kaunotar ja hirviö -elokuva on odotettu näytelmäversio vuoden 1991 animaatioklassikosta. Elokuvaa tähdittävät Emma Watson ja Dan Stevens.

Guardians of the Galaxy 2 – 5.5.

Vuoden 2014 hittielokuva saa jatkoa ensi keväänä. Supersankarielokuvassa nähdään muun muassa Chris Pratt, Vin Diesel ja Bradley Cooper.

Pirates of the Caribbean - Dead Men Tell No Tales – 26.5.

Supersuositun elokuvasarjan viides osa tuo Jack Sparrow’n valkokankaalle ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen. Roolissa nähdään tuttuun tapaan Johnny Depp.

Autot 3 – 14.7.

Pixarin hittianimaatio palaa valkokankaille kolmannella osallaan.

Thor – Ragnarok – 26.10.

Ragnarok on kolmas osa Thor-supersankarielokuvasarjasta. Nimekkäässä näyttelijäkaartissa nähdään muun muassa Chris Hemsworth ja Benedict Cumberbatch.

Coco – 1.12.

Coco on uusi Pixar-elokuva, joka perustuu meksikolaisten juhlistamaan kuolleiden päivään.

Star Wars 8 – 15.12.

Tulevalle Star Wars -elokuvalle ei ole vielä vahvistettu nimeä.

2018

Black Panther – helmikuu

Black Panther oli ensimmäinen mustaihoinen supersankari suurelle yleisölle suunnatussa sarjakuvassa. Nyt hahmo pääsee valkokankaalle Chadwick Bosemanin esittämänä.

Räyhä-Ralf 2 – maaliskuu

Kyseessä on jatko-osa vuoden 2012 hittianimaatioon.

Avengers: Infinity War – 4.5.

Tämä Marvel-elokuva on jaettu kahteen osaan. Avengers-sarjasta on nähty aiemmin jo kaksi elokuvaa.

Toy Story 4 – heinäkuu

Yksi Pixarin rakastetuimmista elokuvasarjoista saa jatkoa vuonna 2018. Seuraava elokuva keskittyy erityisesti Woodyn ja Jessien väliseen suhteeseen.

Maija Poppanen – joulukuu

Maija Poppanen muistetaan Julie Andrewsin esittämänä vuoden 1964 elokuvasta. Uudessa versiossa pääosaa esittää Emily Blunt.

2019

Avengers: Infinity War, osa 2 – 3.5.

Star Wars 9 – 24.5.

Inhumans – heinäkuu

Inhumansia kuvaillaan Marvelin vastineeksi X-Menille. Elokuvaprojekti on ollut pitkän väännön takana, mutta nyt se näyttää viimein toteutuvan.

Lue myös: Disney-fanit, huomio! Uusi Kaunotar ja hirviö -traileri julkaistiin, katso

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat