Kuva: YouTube

IS: Hyvästi Satuhäät! Suosikkisarja päättyy, tilalle uusi hääohjelma

12.01.2017 07:36 - Senni Loikala

Suomalaisten suosikkiohjelma on tullut tiensä päähän, vahvistetaan Ilta-Sanomille.

Ylellä esitetty supersuosittu Satuhäät-ohjelma lopetetaan, uutisoidaan Ilta-Sanomissa. Ylen kulttuuri- ja viihdeohjelmien tilaaja Arttu Nurmi kommentoi suosikkisarjan lopettamista IS:lle näin:

- Uusia Satuhäät-jaksoja ei ole tilattu täksi vuodeksi. Olimme tyytyväisiä sarjaan, mutta pitkään jatkuneiden ohjelmien kohdalla tulee aina se hetki, jolloin jatkoa mietitään. Satuhäiden kohdalla päätimme olla toistaiseksi tilaamatta lisää, Nurmi sanoo.

Uutisesta huolimatta katsojat eivät välttämättä jää ilman kotimaista hääohjelmaa, sillä Satuhäitä tuottanut Filmaattiset Oy keskustelee jo uudesta hääohjelmasta entisen suosikkisarjan tilalle.

- Satuhäät ohjelmana loppuu. Neuvottelemme jatkosta toisen nimisellä hääohjelmalla, Filmaattiset Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Ristmeri kertoo.

- Meillä on vahva osaaminen tältä alueelta. Kun kertaalleen on hyvä konseptin kehitetty, niin kyllä se sitä linjaa noudattaa jatkossakin. Me olemme parhaat tekijät tässä maassa, koska meillä on pitkä kokemus, hän jatkaa.

Satuhäiden ensimmäinen tuotantokausi tuli televisiosta vuonna 2005. 

Lue myös: Satuhäät-kuvaaja paljastaa hämmentävän muiston kuvauksista: Oli pakko purra huulta

Lue myös: Tästä Satuhäät-ohjelmaan mukaan lähteviä pareja varoitetaan

Lue myös: Ikimuistoisimmat visailu- ja tosi-tv-ohjelmat, joita suomalaiset eivät unohda: Katso lista

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat