Kuva: Mikko Räsänen

Neumann yllätti Iskelmä Gaalassa - tarttui juontajan rintaan!

17.02.2017 21:19 - Anna Hopi

Iskelmä Gaalassa koettiin hulvaton hetki, kun Neumann ja Iskelmän juontaja Maria Salovaara jakoivat yhdessä Vuoden viihdyttäjä-palkinnon.

Palkintojen jakajat yllättivät käytöksellään juhlayleisön. Juontaja Maria Salovaara paljasti Neumannille ihailleensa Dingo-tähteä pienestä tytöstä lähtien. Salovaara oli halunnut lapsuudessaan kirjoittaa Neumannille ja saada häneltä nimikirjoituksen, mutta juttu jäi haaveeksi, koska juontajan isä oli tuolloin todennut, että artistilla on tuskin aikaa kirjoitella pikkutytöille.

Gaalassa Maria kuitenki rohkaistui pyytämään nimikirjoitusta idoliltaan, jonka jälkeen tilanne äityi viihteen puolelle.

- Sä olet niin iso tyttö, jotta draaman kaari säilyisi jännittävänä, tehdään näin, totesi Neumann, ja tarttui Salovaaran rintaan nimikirjoitusta varten. Neumann alkoi kirjoittaa nimikirjoitusta Salovaaran rintaan ja tuhatpäinen gaalayleisö ihmetteli, kun Neumann kirjoitti ja kirjoitti yllättävän pitkään.

(kuva: Toni Lund)

- Romaaniako sinä siellä kirjoitat, Maria ihmetteli katsoessaan Neumannin tuherrusta.

Kirjoituksen hitauden syyksi paljastui lopulta kynävalinta, sillä Neumannilla oli kuulakärkikynä, joka ei kunnolla tarttunut juontajan ihoon.

- Tarvittaisiin tussi, Neumann naurahti lopettaessaan projektinsa.

Tämän jälkeen parivaljakko jakoi parhaan viihdyttäjän palkinnon. Vuoden viihdyttäjä -palkinnon sai tänä vuonna Juha Tapio.

Lue myös: Dingon lopettamisesta 30 vuotta - Neumann viimeisestä keikasta: "Lähdin lavalta ja laitoin takahuoneen paskaksi"

Kilpailut

Uusimmat