Kuva: Senja Rapila

Anne Kukkohovi muistelee Teri Niittiä Me Naiset -lehdessä: "Somekohun jälkeen hän oli herkempi"

23.02.2017 10:01 - Anna Hopi

Vuoden 2016 alussa koettu imetyskohu vei paljon tammikuussa kuolleen Teri Niitin voimia.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi ei ole pystynyt vieläkään katsomaan sarjan jaksoja televisiosta. Niissä on mukana ystävä, stylisti Teri Niitti, joka menehtyi sairaskohtaukseen 9. tammikuuta.

Kukkohovi kertaa Me Naiset -lehden haastattelussa tunnelmiaan menetyksen jälkeen. Hän sanoo olleensa reilun kuukauden ajan sumussa. Kun Teri kuoli, Annen aika pysähtyi. Juontajalle Teri Niitin ystävyys merkitsi hulluttelukaveria, jonka kanssa sai leikkiä ja pitää hauskaa. Anne kuvailee menehtynyttä ystäväänsä omaksi henkireiäkseen.

(kuva: AOP)

Repivä somekohu vei voimia

Alkuvuonna 2016 Teri Niitti joutui tahtomattaan somekohun keskelle, kun otti New Yorkin lennolla kuvan imettävästä naisesta ja julkaisi sen Instagramissa. Hän sai jopa pahimmillaan tappouhkauksia.

- Teri otti kohun raskaasti. Hän murehti, etteivät ihmiset pitäisi häntä empaattisena, mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa. Somekohun jälkeen hän oli herkempi ja liikuttui useammin, sanoo Anne Kukkohovi, joka seurasi ystävänsä tilannetta läheltä.

Kukkohovin mukaan ystävä vietti ennen kuolemaansa viimeisen vuotensa luovissa tunnelmissa ja eli täysillä. Se on yksi syy, jonka takia hänen lähtöään on vaikeaa uskoa. Nainen sanoo ajattelevansa Teriä erityisesti aina silloin, kun tarvitsee voimaa.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: IL: Stylisti Teri Niitti menehtyi 43-vuotiaana

Lue myös: Anne Kukkohovi muistelee edesmennyttä Teri Niittiä kauniilla kuvalla - katso

Kilpailut

Uusimmat