Kuva: AVA

Erika Vikman harmistui Danny-uteluista: "Olen miettinyt, miten tuollaista voi edes kysyä"

17.03.2017 20:45 - Erica Alaluusua - Luettu 1 354 kertaa

Iholla-sarjaan osallistuva tangokuningatar haluaa tuoda ohjelmassa esille persoonaansa omana itsenään eikä Dannyn tyttöystävänä.

Hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, 23, kuvaa paraikaa elämäänsä tulevalle Iholla-kaudelle. Heti haastattelun alussa Vikman toteaa, ettei ole halukas puhumaan suhteestaan Dannyyn, mikä on varsin ymmärrettävää. Laulajalupaus on viime aikoina ollut lukuisissa otsikoissa parisuhteensa vuoksi.

Vikman kertookin, että Iholla-sarjassa hänen tavoitteenaan on päästä kertomaan itsestään ja tulla esille omien meriittiensä vuoksi.

- Danny ei ole Iholla-nainen, vaan Erika on, Vikman sanoo ja naurahtaa perään.

Tangokuningatar mietti muutaman viikon ennen kuin suostui mukaan ohjelmaan.

- Piti miettiä, onko tämä uhka vai mahdollisuus, ja kuinka rajaan tietyt asiat elämästäni pois. Kenenkään ei kuitenkaan tule paljastaa elämästään ihan kaikkea.

Kameran edessä oleminen oli Vikmanille helppoa. Vapaus valita itse mitä elämästään kuvaa on helpottanut projektia entisestään.

- Olen saanut tuotua oman persoonani esiin erittäin hyvin, koska olen kuvannut lähinnä itseäni. Peilaan asiat itseni kautta ja puhun asioista aika avoimesti.

Julkisuus toi mukanaan erakoitumista

Vikman valittiin vuoden 2016 tangokuningattareksi, ja hän on tämän jälkeen ollut toistuvasti lehtien kansissa. Vikman kertoo, että julkisuus on rajoittanut hänen elämäänsä.

- Olin ennen aika kova bile-eläin, että aika paljon on elämä muuttunut julkisuuden jälkeen. Olen välillä ihan erakko siihen nähden, minkälainen olin ennen. Enää ei voi mennä ulkona ihan takki auki.

Vikman on ollut välillä hämmentynyt ja hieman harmissaankin joidenkin lehtien otsikoinnista ja kysymyksistä, vaikka ottaakin julkisuuden ja haastattelut hyvällä asenteella.

- Välillä kysymykset parisuhteesta ovat menneet niin henkilökohtaisuuksiin, että on ihan miettinyt, miten tuollaista voi edes kysyä. Varsinkin kun olen tehnyt selväksi, etten niistä asioista halua puhua.

- Tietyissä medioissa otsikointi on tosi vahvaa ja ehkä harhaanjohtavaa, ja kyllä se harmittaa. Mutta joka asiassa on ne nurjat puolet. Totta kai niistä löytyy niitä hyviäkin asioita. 

Iholla-ohjelma nähdään AVAlla 3. huhtikuuta alkaen.

Lue myös: Erika Vikman, 23, suhteestaan Dannyyn, 74: "Saan viestejä, joissa sanotaan, että olen sairas"

Lue myös: Erika Vikman paljasti tyyliesikuvansa - joukossa myös Lady Gaga!

Kilpailut

Uusimmat