Kuva: Mikko Räsänen

Sini Sabotagen nimissä levisi härskejä kirjoituksia - Iholla-tähti avautuu piinastaan

13.04.2017 16:15 - Senni Loikala

Sini Sabotage kertoo olevansa onnellinen, että kolmen vuoden nettikiusaaminen sai viimeinkin päätöksensä.

Räppäri Sini Sabotage, oikealta nimeltään Sini-Maria Makkonen, 31, joutui nettikiusaamisen kohteeksi pian sen jälkeen, kun hänen hitiksi noussut Levikset repee -kappaleensa julkaistiin keväällä 2013. Tuolloin joku oli luonut Sabotagen nimellä Twitter-tilin, jossa kiusantekijä julkaisi vuosien ajan kyseenalaisia kirjoituksia.

Uutta musiikkia julkaissut Sabotage kertoo asiasta radiokanava Kissin Jani Jääskeläisen ja Jenni Haapalan haastattelussa.

- Nimissäni julkaistut tviitit olivat hyvin härskejä, ala-arvoisia ja aika ajoin jopa rasistisia. Se oli todella inhottavaa trollaamista, jolla yritettiin antaa nimenomaan kuva, että se olisin minä, joka siellä puhuu.

Artisti kertoi myös, että hän oli yrittänyt neuvotella nimellään kulkevan Twitter-tilin poistamisesta. Tilistä ei kuitenkaan ollut mahdollista päästä eroon.

- Jengi ei ymmärrä, kuinka paljon pahaa mieltä se on aiheuttanut minulle näiden kolmen vuoden aikana ja olen yrittänyt ottaa yhteyttä levy-yhtiöön ja suoraan Twitteriin ja rukoillut niitä, että voivatko ne mitenkään repiä sitä Twitter-tiliä alas, Sabotage sanoi.

Keskiviikkoiltana Sabotagen nimissä asiattomia kirjoituksia julkaissut kiusantekijä päätti lopettaa touhunsa. Tämä oli julkaissut tilillä viimeisen tviittinsä, jossa hän kertoi muuttaneensa käsitystään Sabotagesta Iholla-sarjan myötä.

- Sain puhelimeeni kuvakaappauksen ystävältäni trollaajan viimeisestä tviitistä, joka kuului näin: ”Hei neiti Sabotagehan on niin symppis / älykäs tuossa ohjelmassa, että vaihdoin handlen ennen kuin joku tollo varaa sen, ottakaa Sini Sabotage”, räppäri kertoo.

- Aloin kirkumaan, olin niin onnellinen!

Sabotagea kuitenkin yllätti, ettei trollaaja vaikuttanut lapselta viimeisen tviittinsä perusteella. Artisti oli olettanut, että kyseessä olisi ollut todella nuori henkilö.

- Tuon tviitin perusteella ajattelin, että hitto, se on ollut joku aikuinen koko ajan! Se tästä vielä puuttuikin, olisin vielä jotenkin ymmärtänyt, että joku kakara ei tajua, mitä tekee. No, pääasia on, että sitä ei enää tule tapahtumaan.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele Sabotagen uusi Lande-single kokonaisuudessaan alta.

Kuuntele Kissin Iltapäivää arkisin kello 15-18. Seuraa Kissiä myös Facebookissa.

Lue myös: Ihmisten ennakkoluulot harmittavat Sini Sabotagea: "Millaisena k*sipäänä ihmiset pitävät minua?"

Kilpailut

Uusimmat