Kuva: AOP

Lopettaako Adele keikkailun? Julkaisi koskettavan kirjeen

29.06.2017 07:45 - Reija Saarinen

Adele on yksi tämän hetken suosituimmista laulajista.

Supersuosiosta nauttiva Adele, 29, jullkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan kirjeestä. Kyseinen kirje on osoitettu faneille, ja se kertoo tähden ajatuksista keikkailun suhteen.

Kirjeen mukaan jatkuva maailman kiertäminen ei sovi Adelelle ja hän pohtiikin aidosti koko kiertue-elämän lopettamista.

Suomesimme osan tekstistä vapaasti alle.

"Olemme olleet tien päällä 15 kuukautta. Tämän kiertueen aikana olemme kiertäneet Britanniaa, Eurooppaa, Yhdysvaltoja sekä viimeine myös Australiaa ja Uutta-Seelantia. Kiertue-elämä on erikoista. Se ei sovi minulle kovinkaan hyvin. Viihdyn todella hyvin kotona ja saan iloa pienistä asioista. Tämän lisäksi olen dramaattinen.

Olen tehnyt kaikkiaan 119 keikkaa ja nämä neljä viimeistä nostavat määrän 123. Näiden keikkojen soittaminen on ollut todellinen ilo. Olen tehnyt tämän kiertueen sinulle ja toivottavasti olen vaikuttanut sinuun tavalla, jolla jotkut suosikkiartistini ovat vaikuttaneet minuun.

Haluan, että kiertueeni viimeiset keikat ovat Lontoossa, sillä en tiedä, tulenko koskaan enää tekemään kiertuetta ja siksi haluan viimeisen kerran olevan kotona. Kiitos kaikille, että olette tulleet keikoille ja kiitos rakkaudestanne ja ystävällisyydestänne. Tulen muistamaan tämän kaiken elämäni loppuun saakka. Rakastan teitä."

Viesti on saanut fanit hämmästelemään, mutta suuri osa osoittaa myös tukensa tähdelle.

"Sydämeni ei kestä tätä."

"Tämä on sydäntäsärkevää."

"Kaipaan sinua jo nyt."

"Ymmärrän päätöksesi, vaikka se satuttaakin."

Kirjeen voit lukea myös alta.

Lue myös: Adele on maailman viidenneksi vaikutusvaltaisin artisti - katso, ketkä ovat edellä

Kilpailut

Uusimmat