Kuva: MTV

Tomi Metsäketo haluaa yllättää Tähdet, tähdet -ohjelmassa: "Minua pidetään tylsänä ja värittömänä"

30.08.2017 13:56 - Anna Hopi

Metsäketo kokee, että hänellä on jäykkä imago.

Laulaja Tomi Metsäketo on mukana uudella Tähdet, tähdet -kaudella. Hän on valmis menemään omien mukavuusalueidensa ulkopuolelle.

- Musikaalijuttuja olen tehnyt paljon, ja rakkauslauluja. Vierainta on itselleni hip hop -genre, koska en ole ikinä missään kokeillut. Mietin, että mitenkäs siitä selvitään, hän sanoo.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähty Metsäketo odottaa musiikkisarjan alkavia jaksoja, jotta pääsee näyttämään kyntensä.

- Luulen, että ihmisillä on minusta sellainen kuva, että olen tylsä, jäykkä ja väritön. Yritän vähän murtaa sitä kuvaa, hän kertoo.

Klassisen koulutuksen saaneista laulajista Waltteri Torikka on menestynyt hyvin sarjan jälkeen. Metsäketokin myöntää, että ohjelman kautta voi saada lisää faneja.

- Olisi se mukavaa. Olisi hauskaa, että ihmiset muistaisivat minut ja näkisivät millainen artisti olen. Waltteri on loistava esimerkki siitä, kun häntä ei kovin paljoa tunnettu Suomessa ennen Tähdet, tähdet -ohjelmaa. Itselläni on vähän eri tilanne, kun olen esiintynyt jo 15 vuotta erilaisilla lavoilla. Kohdallani on enemmänkin se, että minusta on syntynyt tietty kuva - ja sen haluan rikkoa, Tomi Metsäketo sanoo.

Lue myös: Uudet Tähdet, tähdet -kisaajat julki - mukana muun muassa Jannika B ja Erika Vikman

Kilpailut

Uusimmat