Kuva: Mikko Räsänen

IS: Jari Sillanpään läheiset ovat yrittäneet toppuutella hänen huumeiden käyttöään

16.09.2017 07:54 - Reija Saarinen

Huumeiden käyttö ei läheisten mukaan ole kuitenkaan karannut käsistä.

Kuluneen viikon keskiviikkona uutisoitiin laulaja Jari Sillanpään, 52, jääneen kiinni amfetamiinin vaikutuksen alaisena ajosta. Myöhemmin selvisi, että myös autosta löytyi huumausainetta, joka on ilmeisesti metamfetamiinia.

Sillanpää pahoitteli huumeidenkäyttöään julkaisemalla julkisen Facebook-päivityksen. Siinä hän kertoi tehneensä virheen ja olevansa siitä pahoillaan. Kirjoituksen voit lukea täältä.

Ilta-Sanomien mukaan huumeiden käyttö ei kuitenkaan ole ollut uusi juttu. Lehden mukaan monet Sillanpään läheiset ovat yrittäneet hillitä hänen huumeiden käyttöään.

- Jotkut ystävät ovat yrittäneet häntä toppuutella, mutta yleinen käsitys on kuitenkin ollut, ettei se ole hänellä riistäytynyt mitenkään käsistä, IS:lle kerrotaan.

- Huumeita on käytetty kohtuullisesti, rankkojen työjaksojen jälkeen tai kun on ollut syytä juhlia. Käyttö on ollut hallittua ja hillittyä.

Läheisten mukaan arki saattaa tiputtaa taiteilijan rotkoon.

– Kun Jari on keikoilla, hän on elementissään ja yleisö on hänelle parasta huumetta, mutta sen jälkeen arki voi tuntua joskus kuin putoamiselta rotkoon.

Lue myös: Huhut Jari Sillanpään vaikeuksista alkoivat jo 2016 - katso oudot kuvat ja video

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat