Kuva: MTV

Nyt se on varmaa: Tomi Metsäketo ulos tv-ohjelmasta!

21.10.2017 11:24 - Iiro Myllymäki

MTV tiedottaa, että ahdistelukohussa ryvettynyt laulaja joutuu jättämään Tähdet, tähdet -kilpailun kesken.

Laulaja Tomi Metsäketo, 42, joutuu jättäytymään pois MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Asiasta kertoo MTV. Metsäketo on ollut viime päivinä kohun keskellä sen jälkeen, kun Seiska uutisoi hänen käyttäytyneen sopimattomasti useita naisia kohtaan. MTV:llä koettiin, että Metsäkedon ympärillä pyörivä kohu vie liikaa huomiota itse ohjelmalta.

- Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, kommentoi asiaa MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Miestä on syytetty muun muassa naisten kourimisesta, halventavien viestien lähettämisestä ja seksin vaatimisesta. Metsäketo ehti esiintyä vain kahdessa Tähdet, tähdet -jaksossa.

Pyysi anteeksi

Metsäketo on julkaissut tiedotteen aiheesta sen jälkeen, kun uutinen Tähdet, tähdet -kisan päättämisestä julkistettiin. Voit lukea miehen pahoittelevista kommenteista tästä jutusta.

Metsäketo on myös sosiaalisessa mediassa pyytänyt anteeksi ihmisiltä, joita hänen käytöksensä on loukannut. Hän on kuitenkin myös ilmaissut tehneensä rikosilmoituksia häirintäsyytöksiä esittäneistä naisista. Voit katsoa miehen sosiaalisen median päivitykset aiheen tiimoilta alta:

Lue myös: Erika Vikman seksuaalisesta häirinnästä: Arkipäiväistä, jokainen naisartisti kohtaa sitä

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat