Kuva: AOP

Karita Tykkä hehkuttaa blogissaan inhohimoa ja rakkautta suhteessaan - julkaisi myös herkän kuvan

06.11.2017 14:46 - Henna Koste

Yrittäjäkaunotar Karita Tykkä on ollut naimisissa Petri-miehensä kanssa yhdeksän vuotta.

Yrittäjä ja ex-missi Karita Tykkä, 41, jakoi Kauneus & Terveys -lehdessä pitämässään blogissa tekstin, jossa hän pohtii intohimoa ja rakkautta. Kaunotar on naimisissa Petri Tykän kanssa. Hän kirjoittaa, että nuorempana tuli helposti sanottua rakastavansa toista, mutta myöhemmin hän on ymmärtänyt, että kyse on ollut enemmän intohimosta.

"Toinen tilanne oli nykyisen mieheni ja minun tarinassa, jonka kanssa tunsimme kauan ennen seurustelun alkua. Meillä oli yhteisiä työjuttuja ja jopa yrityskin yhdessä ennen seurustelua. Sittemmin kuvioihin tuli mukaan ihastus ja intohimo, joista kasvoi rakkaus, joka on läsnä edelleen – neljäntoista vuoden yhdessäolon jälkeenkin. Yhdeksän vuotta sitten sanoimme tahdon ja noihin vuosiin on mahtunut paljon – todella paljon...", Tykkä kertoo.

Nainen uskoo, että syvä ja oikea rakkaus on se, joka pitää ihmiset yhdessä ja saa jatkamaan vaikeiden aikojen yli. Toisin olisi, jos suhde perustuisi pelkkään intohimoon.

"Olen kiitollinen, kaikista miehistä elämäni varrella, sillä he kaikki ovat opettaneet minulle jotakin – lähinnä itsestäni. Heidät on myös tarvittu, jotta olen ollut valmis kohtaamaan romanttisessa mielessä nykyisen mieheni. Olen onnekas sillä olen kokenut intohimoa ja rakkautta – vieläpä ajoittain samanaikaisesti", Tykkä kirjoittaa.

Hän julkaisi blogitekstin yhteydessä kauniin hääkuvan.

Lähde: Karita Tykän blogi

Lue myös: Karita Tykkä Anna-lehdessä: "Nuorempana mietin jatkuvasti, mitä muut minusta ajattelevat"

Kilpailut

Uusimmat