Kuva: Marek Sabogal

IL: Tomi Metsäketo hämmästyi Maria Veitolan haastattelupyynnöstä - "En tietenkään suostunut"

11.11.2017 11:30 - Iiro Myllymäki

Ahdistelukohun keskellä oleva Metsäketo ihmettelee Iltalehden haastattelussa Maria Veitolan roolia kohussa.

Laulaja Tomi Metsäketo on ollut viime viikkoina ahdistelukohun keskellä. Monet naiset ovat väittäneet miehen käyttäytyneen sopimattomasti heitä kohtaan muun muassa puhumalla loukkaavasti ja kourimalla. Kohu paisui niin suuriin mittasuhteisiin, että mies sai lähtöpassit MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmasta ja myöhemmin myös roolistaan ensi kevään Mamma Mia! -musikaalista.

Ahdistelukohuun on linkittynyt myös juontaja ja toimittaja Maria Veitola. Hän tiedusteli Facebookin suljetussa CIA Naisten olohuone -keskusteluryhmässä naisilta kokemuksia Tomi Metsäkedon suunnalta tulleesta häirinnästä ja ilmaisi erityisesti haluavansa tietää, onko Metsäketo tehnyt jotain alaikäisten naisten kanssa. Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Hänet nähdään tällä hetkellä ruudussa myös Embuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelman yhtenä vetäjistä.

Nyt mies on kommentoinut tunnelmiaan Iltalehden haastattelussa. Erityisesti häntä on kummastuttanut juuri Veitolan rooli kohussa.

- Ehkä huvittavinta tässä systeemissä oli se, että kun minut oli potkittu pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta, Maria Veitola yritti saada minua saman tuotantoyhtiön toiseen ohjelmaan, EVS-shown haastatteluun. Sain heiltä kymmeniä soittoja ja tekstiviestejä, joissa minun toivottiin tulevan haastatteluun. Sama ihminen, joka on yrittänyt kaivaa minusta jotain pahaa tietoa, halusikin haastatella minua. En tietenkään suostunut, Metsäketo kertoo Iltalehdelle.

Tomi Metsäketo on jättänyt poliisin tutkittavaksi joitain hänestä tehtyjä nettikirjoituksia. Näiden kirjoitusten joukossa on myös Maria Veitolan viesti Facebook-ryhmässä. Veitola itse on kommentoinut Voice.fi:n haastattelussa, ettei kadu toimintaansa. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Metsäketo kiertää parhaillaan Suomea Sinun omasi -konserttikiertueella. Hän kertoo IL:lle, että kohusta huolimatta yleisön vastaanotto on ollut hyvä.

- Ihmiset ovat suhtautuneet kohuun ymmärtäväisesti, keikat ovat menneet hyvin ja sitä myöten vastaanotto on ollut hienoa.

Lue myös: Tomi Metsäketo Pasilan poliisitalossa - Maria Veitolan kirjoitus poliisille

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat