Kuva: Mikko Räsänen

Vesa-Matti Loiri painottaa IS:lle: "En usko jääväni koskaan eläkkeelle"

18.11.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Legendaarinen taiteilija kertoo Ilta-Sanomille, että hänellä on vielä paljon kunnianhimoa jäljellä.

Viihdemaailman elävä legenda Vesa-Matti Loiri, 72, on luonut suorastaan mammuttimaisen uran ja saanut osakseen valtavasti arvostusta ja kunnioitusta. Viime vuonna mies julkaisi Pyhät tekstit -albumin ja samannimisen kirjan, ja pian hän lähtee monta paikkakuntaa käsittävälle joulukonserttikiertueelle. Mies on aiemmin väläytellyt, että viime vuonna julkaistu albumi olisi hänen viimeisensä ja että myöskään joulukonserttikiertueita ei enää tämän vuoden jälkeen tulisi. Loiri ei kuitenkaan ole jäämässä eläkkeelle.

Mies kertoo Ilta-Sanomille, että laulamista hän ei ainakaan ole jättämässä. Elokuviinkin miestä on kosiskeltu, mutta näyttelemiseen Loiri ei tällä hetkellä koe erityistä intohimoa. Jossain muodossa hänen julkinen uransa joka tapauksessa jatkuu.

- Itse asiassa en usko jääväni koskaan eläkkeelle näistä hommista. Luulenpa, ettei kunnianhimoni ole milloinkaan kuolemassa – sittenkään, mies sanoo IS:lle.

Loiri kertoo haastattelussa, että tällä hetkellä hänen vireystilansa on oikein hyvä. Hän on otettu saamastaan poikkeuksellisesta suosiosta, vaikkei asiaa halua liikaa ajatella.

- Yritän parhaani mukaan olla ajattelematta arvostustani, mutta aina silloin kun löydän siihen rohkeutta, niin helvetin ylpeältähän se tuntuu. Ihmisten osoittama huomio merkitsee paljon, vaikka en enää jaksa olla huomion keskipisteenä, Loiri kertoo.

Lue myös: Vesa-Matti Loiri kertoo masennuksestaan: "Pyysin, ettei tarvitse herätä aamulla"

Lue myös: IL: Vesa-Matti Loiri joulukonserttikiertueestaan: "Saattaa olla viimeinen"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat