Kuva: Mikko Räsänen

Minea Blomqvist karaokehetkestään Mikko Leppilammen kanssa: "Tapeltiin mikistä"

13.02.2018 13:45 - Reija Saarinen - Luettu 208 kertaa

Blomqvistille sanoitukset ovat todella tärkeitä.

Golfari Minea Blomqvist, 32, kertoi helmikuun alussa järjestetyssä Iskelmä Gaalassa olevansa todella kova suomalaisen musiikin ystävä. Hän kertookin kuuntelevansa matkoillaan lähes aina pelkkiä kotimaan tähtiä.

Blomqvistin suuriin suosikkeihin kuuluvat Juha Tapio, Kaija Koo, Suvi Teräsniska, Haloo Helsinki! sekä JVG.

- JVG on tullut nyt viime aikoina, sillä oma poika tykkä Matti & Teppo -kappaleesta todella paljon. Ikävä kyllä en ole päässyt vielä heitä tapaamaan, mutta kerran olen golf-kentältä soittanut facetime-puhelun heille, Blomqvista naurahtaa.

Suurimmaksi suosikikseen Blomqvist nostaa kuitenkin Juha Tapion, jonka sanoitukset ovat koskettaneet häntä syvältä.

- Kaksi puuta -kappale on mennyt kyllä todella syvälle sisimpään. Omat vanhempani ovat olleet todella pitkään yhdessä ja olen aina heidän liittoaan ihaillut. Itse tapasin Roopen 15-vuotiaana, joten siksi sen kappaleen sanoma varmasti tuntuu niin omalta. Se oli myös meidän hääkappale, hän jatkaa.

Musiikilla on Blomqvistin elämässä iso osa. Se on esimerkiksi olennainen osa kisamatkoja.

- Saattaa olla, että kuuntelen aina jonkun tietyn biisin, ennen kuin menen kentälle. Viimeksi kun olin Dubaissa, niin se oli Pyhimyksen Kynnet, kynnet -kappale. Siinä on niin hyvä biitti.

Blomqvist kertoo myös innostuvansa karaokesta, jopa siinä määrin, että mikrofonia ei välttämättä kannata hänelle antaa.

- Jos vain on mahdollista, minä kyllä laulan. Sitten sitä mikkiä ei edes meinaa saada minulta pois, mikä on vähän huono juttu. Kerran oltiin Mikko Leppilammen kanssa samoissa juhlissa ja me lähestulkoon tapeltiin siitä mikrofonista, hän nauraa.

Omaa bravuuria Blomqvistillä ei kuitenkaan ole.

- Mä kyllä laulan ihan kaikkea mielelläni, ei ole mitään bravuuria. Sen sijaan on kyllä paljon sellaisia kappaleita, mihin ääni ei riitä ja mitä ei kannata laulaa, hän toteaa nauraen.

Lue myös: Golfaaja Minea Blomqvist odottaa toista lastaan: "Tajusin, että nyt ei voi enää odottaa"

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat