Kuva: Katsomo / MTV

Salkkarit-Aaroa näyttelevä Teemu Lehtilä: "Eräs nainen ei suostunut tulemaan samaan hissiin kanssani"

18.02.2018 16:15 - Senja Rapila

Ensimmäisen kerran Lehtilä nähtiin suosikkisarjassa vuonna 2004, jolloin hänen hahmonsa tekemät pahuudet alkoivat.

Salkkarit-tähti Teemu Lehtilä on näytellyt pahiksena tunnettua veljespari Aaroa ja Eeroa sarjassa jo hyvän tovin. Ensimmäisen kerran Lehtilä nähtiin suosikkisarjassa vuonna 2004, jolloin pahuudet alkoivat.

Ei siis ole ihme, että joillekin ihmisille on tullut epämiellyttävä kuva suomalaisnäyttelijästä, joka on todellisuudessa täysi vastakohta hahmonsa kanssa. Lehtilä kertoi Voice.fi:n haastattelussa yhden hämmentävimmistä kohtaamisista fanin kanssa.

- Olin hississä ja eräs naisihminen ei halunnut tulla samaan hissiin kanssani. Avatessaan oven hän oli, että ei hyvänen aika, tohon hissiin hän ei tule. Tuo on se paha mies, Lehtilä toteaa haastattelussa.

Suomalaisnäyttelijä ei kuitenkaan usko, että monet suomalaiset Salkkari-fanit eivät erottaisi oikeaa elämää fiktiosta.

- Toivottavasti ei, osaavat sen erottaa. Mutta nopesti kun tuollainen tilanne tulee esimerkiksi juuri tuossa hississä, joillekin saattaa tulla sellainen ensireaktio.

Varsinkin vanhemmat ihmiset saattavat kuitenkin tulla neuvomaan Lehtilää kauppareissulla siitä, kuinka hänen pitäisi toimia sarjassa.

- Niitä ohjeita tietysti tulee kaupassa, vanhemmat rouvashenkilöt saattavat tulla sanomaan vähän ohjeita, miten kannattaisi joku tilanne hoitaa ja kenet pitäisi jättää rauhaan. Mutta ne on ihan hauskoja. Uskon, että ne ovat kuitenkin sellaisia heittoja, ettei siinä ole mennyt fiktio ja fakta kuitenkaan sekaisin.

Lue myös: Salattujen Elämien pilalle menneet kohtaukset saavat nauramaan vatsa kippuralla - katso

Kilpailut

Uusimmat