Kuva: Senja Rapila

MTV: Katri Helena suhteestaan 32 vuotta nuorempaan mieheen: "Hänellä on niin paljon elämää elettävänä"

20.02.2018 19:45 - Senja Rapila

Laulaja kertoo, että hänen suhteensa mieheensä Tommi Liimataiseen on hyvällä mallilla.

Suomalainen laulajalegenda Katri Helena, 72, puhuu tänään Peter Nyman -ohjelmassa suhteestaan 32  vuotta nuorempaan mieheensä Tommi Liimataiseen. MTV uutisoi laulajatähden kertovan, että suhde noin paljon nuorempaan mieheen on pakottanut hänet käymään läpi vanhenemisen syvemmällä tasolla.

– Se pakotti käymään läpi myös sen, että minä päästän hänet irti heti, kun hän haluaa. Hänellä on niin paljon elämää elettävänä, laulaja sanoo Nymanin haastattelussa.

– Kyllä, olen jo ajatellut sitä. Minä en ripustaudu. Tommi vain myhäilee asialle. Ei se ole traagista. Silloin, kun ihmisten välillä on sellainen hyvä kaveruus, se kestää ihan mitä vaan.

Katri kertoo, että pariskunnan suhde on hyvällä mallilla. Hän ei kuitenkaan usko, että mikäli ikäero olisi mennyt toisinpäin, asiat olisivat menneet yhtään sen helpommin.

– Ei sitä voi sillä tavalla ajatella. Maailma on muuttunut todella paljon. En lue mitään nettikeskusteluja enkä ole niitä missään vaiheessa lukenut. Teen itse omat valintani ja vastaan niistä, laulaja toteaa.

Lähde: MTV

Lue myös: Paula Koivuniemi ja Katri Helena rakkauden löytämisestä: "Harva mies kestää tällaista"

Lue myös: Katri Helena puhuu epävarmuudestaan: "Olen joutunut rakentamaan itseluottamustani"

Kilpailut

Uusimmat